Szeptember 21-én kiváló időben, közel 200 mosolygós, csodálkozó, vagy éppen édesdeden szunyókáló kisgyermek volt a főszereplője a jelentős hagyományokra visszatekintő Babák Rózsakertje ünnepségnek Velencén. Ezek a gyönyörű apróságok a település legifjabb lakói, akik a város jövőjét alakítják majd. Az ő tiszteletükre családi segítséggel 1-1 rózsatövet ültettek el a Babák rózsaparkjában, miközben különböző színpadi és szakmai programok, valamint tanácsadások színesítették az eseményeket. A rendezvényen önkormányzati és polgármesteri elismerések átadására is sor került.
 
A település virágos arculatáért sokat dolgozó, a közösségi életből is komoly részt vállaló Bakos Tiborné, Bogdán Csaba és Bognár Péterné Velence Rózsája-díjat, kiemelkedő közösségi munkája elismeréseképpen Kantár Ferencné, Herczeg Ferencné, Egresfalviné Vidos Anna, Benkő Istvánné, Lukács Sándorné, Krausz György, Tímár Béla, Récsei Norbert, Galambos Györgyné, Fujtás Józsefné, Torma Csabáné, Papp Judit, Bóra Csilla, Karsai Dénes és Czompó Károlyné pedig Polgármesteri Elismerő Oklevelet vehetett át Koszti Andrástól.
 
A városvezető mellett jelen volt és köszöntötte a résztvevőket a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Molnár Krisztián is, aki azt az örömhírt osztotta meg a jelenlévő kisgyermekes családokkal, hogy a bölcsőde létesítésére beadott pályázat befutónak tekinthető, hiszen már csak az általa vezetett megyei közgyűlésnek kell jóváhagynia, így kijelenthető, hogy Velencének hamarosan lesz saját bölcsődéje. A jó hírek sorát Dr. Ferencz Péter, a Velencei Szakorvosi Rendelőintézet igazgatója folytatta azzal a bejelentéssel, hogy egy új, minden igényt kielégítő, 3D-4D technikával egyaránt rendelkező ultrahang berendezéssel gazdagodott az önkormányzat jóvoltából a szakrendelő, amelyben jó eséllyel a közeljövőben kialakítható lesz egynapos sebészeti centrum is.
 
(Fotó: Igari Balázs)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. július 2. csütörtök 21:59,
Ottó napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com