Nem új keletű jelenség, az elmúlt években is számos alkalommal segített a rászorulóknak, vagy az őket támogató helyi szervezetnek Velence polgármestere, Koszti András, aki néhány hete tartós élelmiszer gyűjtést kezdeményezett a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány pártfogoltjai javára, most pedig a Dr. Ranschburg Jenő Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménynek adományozott jelentős mennyiségű száraztésztát. A csomagokat Feketéné Cziráky Ilona igazgatónő vette át a városvezetőtől.
 
Visszatérve a helyi nagycsaládosokat és rászoruló családokat segítő alapítványra, jelenleg nem csak tartós élelmiszerrel lehet támogatni őket, hanem anyagiakkal is. A Fekete Zsuzsanna vezette karitatív szervezet adományelosztó munkájához elengedhetetlenül szükséges autó meghibásodott, a javíttatására nincs esély, így szeretnének egy használt, de jó állapotban lévő gépjárművet vásárolni. ehhez gyűjtenek pénzadományokat, hogy minél hamarabb megoldódjon a számukra rendkívül nagy gondot jelentő probléma.
 
- Keressük azt a 60-70 segítő szándékú embert, aki áldozna ránk, a munkákra legalább 1 db 1000 forintost. A határidőnk - ameddig a kereskedő tartja nekünk az autót - Szeptember 15. Tisztelettel kérjük a segítő szándékú embereket, akinek módjában áll, segítsen nekünk, hogy mi is tudjunk segíteni! - fogalmazta meg a kérést Fekete Zsuzsanna, aki hozzátette, hogy az adományokat személyesen az Európa parkban található klubházukban, vagy utalással lehet hozzájuk eljuttatni, a következő számlaszámon: Velencei és Velencei-tó K. N. R. CS. ALA
11736082-22481353, IBAN: HU23 1173 6082 2248 1353 0000 0000, Swift kód : OTPVHUHB. A közlemény rovatba kérik beírni: "autó".

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. július 2. csütörtök 21:09,
Ottó napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com