Tovább dübörög az útfelújítási program Székesfehérváron: július 20-án átadták a megújult Túrózsáki utat . A beruházással a Túrózsáki út, a Berényi út és az Aszalvölgyi árok közötti szakasz kapott új burkolatot. A kivitelezést az ORINOCO’2002 Kft. végezte, a munkálatokat június elején kezdték meg. Sor került a szegélyek cseréjére, felújították a járdát és útburkolatot, valamint a burkolt árkot, a csapadékvíz-elvezetés megoldásával.
 
Deák Lajosné önkormányzati képviselő elmondta, hogy a városrészben számos beruházás történt és van jelenleg is folyamatban. Ez a felújítás a Túrózsáki Szabadidőközpontba érkezőknek kényelmes parkolást biztosít, illetve az útfelület, a járda és a csapadékelvezető árok is megújult.
 
Az öreghegyieknek fontos ez a beruházás, hiszen most már lassan minden bevezető út kulturált megközelítést tesz lehetővé a városrészbe, mondta Östör Annamária önkormányzati képviselő. Az út végén kimaradt egy kisebb szakasz, amit a tervezés alatt álló Fiskális út felújításánál mindenképpen újra kellene bontani - ezt szerették volna elkerülni.
 
(ÖKK, fotó: Bácskai Gergely)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. március 23. szombat 08:10,
Emőke napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.