A Csíkvári út átépítési munkái miatt bevezetett forgalomkorlátozás idején a helyi autóbuszjáratok a Homoksoron közlekednek. Az érintett 11, 11A, 11G, 40, valamint 41-es jelzésű helyi autóbuszvonalakon eddig a Stadion elnevezésű megálló kimaradt. Az utazóközönség kérésére azonban ideiglenes megállóhely kerül kialakításra a Stadion elnevezésű megállópár helyettesítésére, a városból kifele irányban a Homoksor 45-46 sz. előtt, a városközpont irányában pedig a Dr. Serényi Antal utca csatlakozás előtt (az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. kerítése oldalában). A megállók a környékbeli utcákban élő időseknek, valamint a sportoló fiataloknak is nagy segítséget jelentenek majd, lerövidítve a szükséges gyaloglási távolságot. A menetrendi változás 2018. május 2-án, szerdán 8.00-tól lép életbe.

Kérik a gépjárművezetőket, hogy körültekintően és a kihelyezett KRESZ-táblák szerint közlekedjenek, valamint legyenek türelmesek az útburkolaton megálló buszokkal, hiszen az azokról leszálló utasok takarásban lehetnek, amikor az út túloldalára igyekeznek.

Fontos információ, hogy a Homoksoron sebességkorlátozás és megállási tilalom van érvényben, illetve egyes helyeken az elsőbbségi viszonyok is megváltoztak! Kérik, aki teheti, válasszon másik útvonalat úti célja eléréséhez.

(ÖKK)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. január 17. csütörtök 14:14,
Antal és Antónia napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.