Lezárult a szavazás – az idei pünkösdi virágcsodák közül a látogatók az Anemone Fleur virágüzlet kompozícióját tartották a legszebbnek, a Székesfehérvár applikációban erre voksoltak a legtöbben. A második helyen a VirágVár Varkocs-szobornál látható alkotása, a harmadik helyen pedig a Budai 66. díszítése tetszett a legjobban, amely az Országalmát öltöztette ünneplőbe.
 
A szép hagyomány idén sem szakadt meg, pünkösd idejére virágdíszbe öltöztették a várost a virágkötő mesterek. A játékosság jellemzi az alkotásokat. A tavasz színeiben pompázó csokrok mellett szélforgók között pihenhettek meg a sétálók, mesés tündérkertben fedezhették fel a kis manók házát, s a kertben repkedő pillangók és méhecskék között rejtőző sündisznókat.
 
Hét helyszínen dolgoztak a virágkötők: az Anemone Fleur, a Budai 66 Virág-Ajándék, az Oázis Virágüzlet, a Hortenzia Virágszalon, a Tűzvirág Virág-Ajándék, a Virág-Vár Virágüzlet és a Syl De Fleur Virág-ajándék munkatársai által készített kompozíciókat az Országalmánál, a Tip-Top előtt, a ciszter templom bejáratánál, az Igézőnél, a Varkocs-szobornál és az Országzászló téren láthatták az arra sétálók.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. július 3. péntek 00:37,
Kornél és Soma napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com