Az elmúlt napokban jelentősen megnőtt az utasok száma a helyi közösségi közlekedésben. Ezért május 25-étől, hétfőtől ismét a tanszünetben érvényes munkanapi menetrend lép életbe Székesfehérváron. Ez valamennyi járat vonalán érvényes lesz, és kiszolgálja a munkába járók, illetve a napi ügyeik intézésére indulók igényeit.
 
A koronavírus-járvány elleni védekezés második szakaszában fokozatosan újraindul az élet Székesfehérváron is. Ehhez kapcsolódó intézkedés a buszjáratok sűrítése, hiszen a cél és a prioritás továbbra is a zsúfoltság elkerülése, még akkor is, ha ez a mostani döntés tovább növeli a közösségi közlekedés veszteségét, ami már így is nagyon jelentős ebben az időszakban.
 
A biztonsági intézkedések hatályban maradnak, azaz június elsejéig még valamennyi ajtón fel lehet szállni a járművekre, illetve a jogszabályokban előírtak szerint a maszk vagy szájat és orrot takaró textil viselése kötelező a közösségi közlekedésben.
 
Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán adta hírül a menetrendi változást, ahol a fehérváriak eddigi együttműködését is megköszönte, kérve, hogy továbbra is vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. június 4. csütörtök 00:57,
Bulcsú napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com