Escher Ilona, dr. Lőrinczy Attila, valamint a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely az idei Aranyember-díjas Székesfehérváron. Az elismeréseket a héten adták volna át, ám a jelenlegi veszélyhelyzetre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, közleményben adnak tájékoztatást az idei döntésről. Immár kilencedik alkalommal határoztak az Aranyember-díj átadásáról. A Tarsoly Ifjúságért Egyesület elismerésében idén hárman részesültek:
 
Escher Ilona önkéntesként társadalmi munkában segítette a Vörösmarty Mihály Könyvtár Helytörténeti részlegének munkáját, valamint az egyesület irodalmi vetélkedőinek lebonyolítását. Aktívan közreműködött az Európa klub programjainak megszervezésében.

Dr. Lőrinczy Attila a Teleki gimnázium elismert tanára, a „Költőnk és kora” József Attila műveltségi vetélkedő feladatainak összeállítója, a zsűri elnöke volt évtizedeken keresztül. Több könyve jelent meg, ami az utókor számára is sok érdekes információval szolgál, valamint elismert alpolgármesterként tevékenykedett Székesfehérvár városában.

A Katonai Emlékpark Pákozd - Nemzeti Emlékhely aktív közreműködője volt az utóbbi években az egyesület által szervezett „A mi Európánk”, illetve a „Hétköznapok Európája” vetélkedőnek. A különböző katonai programokkal, megemlékezésekkel sokat tesznek a fiatalok szemléletének alakításában.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. május 29. péntek 21:46,
Magdolna napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com