Minden rosszban van valami jó, és a koronavíruson innen sem áll meg az élet: Székesfehérvár otthonai nap mint nap tele vannak élettel, ezért a Maradj otthon! mozgalomhoz kapcsolódva játékra hívta hivatalos Facebook oldalán Fehérvár lakosságát dr. Cser-Palkovics András polgármester.
 
Mindig hittem abban, hogy az Önkormányzatnak és a polgármesternek nem csak a város üzemeltetése, fejlesztése a feladata, hanem a város hangulatáért is tennie kell. Ez vezérel most is, amikor a járványhelyzet kezelése és kötelességei mellett szeretném, ha az Önkormányzat a magától értetődő feladatain túl az otthon maradás kihívásain is könnyítene.” – írta posztjában a polgármester.

#maradjotthonFehérvár online kihívás lényege nem más, mint hogy a veszélyhelyzet ideje alatt, annak minden intézkedését felelősségteljesen betartva, kreatívan mutathassa meg mindenki, hogyan telnek otthon a mindennapjai. Hogyan birkóznak meg a családok a home office, a tantermen kívüli digitális oktatási rend  és a vírus miatt bevezetett intézkedésekkel kapcsolatos kihívásokkal, és fordítják az időt arra, hogy mindennapi feladataik ellátása mellett minél több minőségi időt töltsenek családjaikkal - otthon!

A felhívás keretében ezután a veszélyhelyzet ideje alatt vasárnaponként teszi közzé az új témát a polgármester hivatalos Facebook oldalán, amelyre következő péntekig várja a képeket, rövid videókat, kreatív anyagokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Nyerteseket – I-III. helyezettet –  minden hét végén hirdetnek.

Aki játszik, természetesen nem marad üres kézzel: a heti elsők egy közös vacsorát, majd színházi élményt nyernek a polgármesterrel. A másodikok egy kávéra és a Székesfehérvári Balett Színház egyik előadására lesznek a városvezető vendégei, míg a bronzérmesek egy-egy városi ajándékcsomagot kapnak majd, valamint minden kedves díjazott és családjaik részt vehetnek egy városházi körsétán dr. Cser-Palkovics András kalauzolásában, hogy a koronavíruson túl Székesfehérvár újra tele legyen élettel.

Az első hét témája: „Értük maradok otthon!”

Százezren, otthon egy csapatban!

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. május 29. péntek 03:02,
Magdolna napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com