Önkéntesek jelentkezését kéri dr. Cser-Palkovics András polgármester a ma este hivatalos Facebook oldalán közzétett bejegyzésében. Mint írja: „A koronavírus próbára teszi az egyént és a közösséget egyaránt. Kérem, hogy aki teheti, ne csak a szabályok szigorú betartásával, hanem munkájával is segítse városunkat, közösségünket az erőfeszítésben!” A teljes bejegyzés:
 
„Fehérvár Polgárai!
 
Az elmúlt napokban számos megkeresést, felajánlást kaptam önkéntes munkára olyan személyektől, akik készek segíteni az Önkormányzat és a hivatalos szervek munkáját a koronavírus-járvány féken tartása érdekében. Ezeket nagyon szépen köszönöm!
Az Önkormányzat aktuális intézkedéseit immár kiegészítik a széleskörű felkészülés feladatai, tehát az önkéntesek toborzását és koordinációját is megkezdjük.
 
Arra kérem azokat a 18 éven felüli, teljesen egészséges és a vírusfertőzés által sem közvetlenül, sem közvetetten nem érintett személyeket, hogy jelentkezzenek önkéntes munkára az alábbi e-mail címen:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
 
A jelentkezéskor kérjük adja meg nevét, telefonszámát és a feladattípusokat, amiket vállalna! Természetesen az Önkormányzat szívesen fogadja az eszközbeli és egyéb felajánlásokat is, ezeket szintén az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várjuk! Külön tisztelettel kérem mindazokat, akik egészségügyi végzettséggel, tapasztalattal rendelkeznek, hogy jelentkezzenek a fenti e-mail címen! A koronavírus próbára teszi az egyént és a közösséget egyaránt. Kérem, hogy aki teheti, ne csak a szabályok szigorú betartásával, hanem munkájával is segítse városunkat, közösségünket az erőfeszítésben!
 
Ezek mellett ismét tájékoztatom Önöket, hogy az Önkormányzat megnyitotta a kimondottan egészségügyi célra, a koronavírus-járvány elleni intézkedések segítésére szolgáló adományszámlát: 12023008-00153647-06700001, a közlemény rovatba, kérjük, írják be: koronavírus elleni védekezés.
 
CSELEKEDJÜNK, SZÁZEZREN EGY CSAPATBAN!”

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. március 29. vasárnap 10:55,
Auguszta napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com