E héten zárul Székesfehérváron a Napraforgó Városi Napközis Tábor. Az elmúlt bő egy hónap alatt több, mint hatszáz fehérvári kisiskolás töltötte nyári szabadidejét a Bregyó-közi Sportcentrumban, szabadidőközpontban különféle izgalmas, érdekes és tartalmas elfoglaltságokkal. Külön lövész versenyt is rendeztek a táborlakóknak, akik - érthetően - rendkívül élvezték a sokuk számára még ismeretlen kihívást. Az első helyen Szilágyi Tamás, a második helyen Bihari Armand, míg a harmadik helyen Gergely Mia végzett, különdíjat kapott Németh Szabolcs és Süveges Vivien.
 
A lövészetverseny eredményeit hagyományosan az utolsó előtti napon hirdeti ki - most is így történt - a szervező Fejér Megyei Technikai és Tömegsportklubok Szövetsége, az elismeréseket pedig Antal László elnök adta át. A szervezet megajándékozta a tábor vezetőjét, és mindazokat is, akik anyagi hozzájárulásukkal és személyes jelenlétükkel, sportági iránymutatással segítették a programokat. A lövészeten kívül volt számos sportolási lehetőség, kézműves program, honvédségi és rendőrségi bemutató, valamint érzékenyítő program. Jártak a gyerekek a városi strandon, a Koronás Parkban és az IKARUS – A BUSZ című kiállítás múzeumpedagógiai foglalkozásán, de szerepelt a programban a Kákics és a Los Andinos együttes műsora is.
 
A táborba összesen 633 gyerek ment el, közülük 43-an a teljes hat hetet ott töltötték. A napközis táborban a részvétel ingyenes volt, csak az étkeztetés díját kellett fizetniük a szülőknek, ebből is 99-en kaptak féláras kedvezményt, 26-an pedig teljes térítést. A táborvezető, Lőrincz Tímea tájékoztatása szerint a legtöbben – szám szerint 299-en – az első turnus szerdai napján voltak.
 
(Fotó: Molnár Artúr)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. december 10. kedd 13:42,
Judit napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.