Székesfehérváron hosszú évekre visszanyúló, szép és kedves hagyomány, hogy karácsony alkalmából ünnepséget szerveznek a város szépkorúi számára népszerű előadóművészek, együttesek közreműködésével. Az esemény  rendszeresen telt ház előtt, remek hangulatban zajlik. Így volt ez ma délután is, az Alba Regia Sportcsarnokban több mint 1.500 vendég részvételével rendezték meg a nyugdíjasok karácsonyát.
 
Az esemény elején dr. Cser-Palkovics András polgármester ünnepi beszédében úgy fogalmazott: „Ilyenkor köszöntjük azokat, akik a várost szolgálták, közösségként, családként is építették, és amit igyekszünk mi jó gazda módjával továbbvinni! Ezeken az alkalmakon mindenkinek lehetőséget adunk arra, hogy jól érezze magát, és fel tudjon készülni karácsonyra, ami a szeretetünk és a családjaink legfontosabb ünnepe!"

A köszöntőt követően a Bakony Népzenei Együttes  Luca-napi szokásokat felelevenítő összeállítását láthatták az érdeklődők, majd Oszvald Marika Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja lépett a színpadra. A Fővárosi Operettszínház elismert művésze a My Fair Lady című filmmusicalből ismert Csudijó című dallal kezdte népszerű slágerekből álló műsorát, melyet óriási tapssal és sok mosollyal köszönt meg a népes közönség.
A nyugdíjasok apró levendulazsákokat és édességet is kaptak ajándékként a Sárkeresztúri Hangyák Szociális Szövetkezet aprólékos munkájának köszönhetően.
 
(Fotó: Molnár Artúr)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. augusztus 12. szerda 07:55,
Klára napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com