A helyi Vasvári Pál Gimnázium 17 éves tanulója - nem mellesleg a Laguna Táncegyesület tagja - Tátrai Réka nyerte meg az első alkalommal megrendezett Fehérvár Táncosa verseny döntőjét. A Zsűri különdíját a Tujner Anikó – Vincze Franciska duó, a Fehérvári Programszervező Kft. különdíját (megosztva) a Free Spirit Angels és a Destiny, míg a mentorok különdíját Kindl Gábor vehette át. A fináléban tíz egyéni és társas produkciónak, összesen 28 táncosnak tapsolhatott a publikum.
 
Az első Fehérvár Táncosa címet két évig viselheti Tátrai Réka, aki dr. Cser-Palkovics András polgármestertől, Mészáros Attla alpolgármestertől és Füzesi Krisztinától, a Fehérvár Travel munkatársától vehette át a címmel járó ajándékokat. A zsűriben Bodor Johanna, a Budapesti Operettszínház balettigazgatója, Egerházi Attila, a Székesfehérvári Balett Színház igazgatója és Tihanyi Ákos koreográfus kapott helyet.
 
A versenyre a nyári felhívást követően mintegy ötven táncos jelentkezett, majd a beküldött videók alapján válogatta ki a zsűri azt a tizenhat – szóló, duó és csoportos – produkciót, amelynek tagjai az augusztusi felkészítő táborban részt vehettek. A Malom utcai Táncházban lebonyolított elődöntőből végül tízen jutottak a fináléba: a Destiny, a Free Spirit Angels, a Free Spirit Babes, a Free Spirit Infinity, Jenei Márton, Kindl Gábor, a Megadance, Mészáros Marcell, Tátrai Réka, valamint a Tujner Anikó – Vincze Franciska duó.
 
(Fotó: Igari Balázs)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. augusztus 12. szerda 08:10,
Klára napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com