Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke szerdán sajtónyilatkozatot adott ki, melyben támogatja Magyarország Kormányának azon törekvését, hogy ha kell, jogszabályokkal lépjen fel a betelepítési kvóta végrehajtása, a Soros-terv és a bevándorlás szervező Soros-szervezetekkel szemben. A teljes nyilatkozat az alábbiakban olvasható.

Tisztelt Fejér Megyei Lakosok!

A Megyei Jogú Városok Szövetsége szervezésében Budapesten megtartott konferencián résztvevő polgármesterek felhívást fogadtak el és tettek közzé annak érdekében, hogy Magyarország településeinek önkormányzatai és polgármesterei együttesen lépjenek fel a Soros-tervvel és a bevándorlás szervező Soros szervezetekkel szemben.

Nap, mint nap érezhető és tapasztalható Brüsszel nyomása, amely arra próbálja kényszeríteni Magyarországot, hogy fogadja el a kötelező és felső korlát nélküli betelepítési kvótát. A betelepítési elképzelések végrehajtásában közreműködő bevándorlás szervező irodák az eszmei és anyagi hátterüket adó Soros-terv alapján a jövőben gőzerővel fognak dolgozni a brüsszeli elképzelések megvalósításán.

Az elmúlt évek szomorú eseményei sajnos bizonyítékot szolgáltattak azon félelmeinkkel kapcsolatban, mely szerint az ellenőrizetlen bevándorlás komoly biztonsági kockázatot jelent városainkra, falvainkra és családjainkra. Meggyőződésem, hogy nekünk önkormányzati vezetőknek kötelességünk, hogy ebben a kérdésben is a településünk, megyénk és az ott élők érdekeit képviseljük. Polgármesterek, képviselőtestületek összefogására és együttes fellépésére van szükség ahhoz, hogy a megye lakosságának támogatását is magunk mögött tudva utasítsuk el a Soros-tervet és a kötelező felső korlát nélküli betelepítési kvótát, és azt, hogy megyéinkben bevándorlás szervező irodák tevékenykedjenek.

A Fejér Megyei Közgyűlés elnökeként jómagam is szükségesnek tartom, és támogatom Magyarország Kormánya azon törekvését, hogy ha kell jogszabályokkal lépjen fel a betelepítési kvóta végrehajtása, a Soros-terv és a bevándorlás szervező Soros-szervezetekkel szemben.

Köszönetemet fejezem ki Magyarország Kormányának mindazon intézkedések megtételéért, amellyel megvédi a magyar embereket, köztük a Fejér megyében élő honfitársainkat, családjainkat, ezáltal hozzájárul élet- és vagyonbiztonságunk, keresztény kultúránk megőrzéséhez.

Legfontosabb feladatunk, hogy megőrizzük városaink, falvaink biztonságát. Nem adhatjuk fel keresztény hitünket, kultúránkat, szokásainkat, nem engedhetjük meg, hogy hazánk bevándorló országgá váljon.
Mindezek jegyében buzdítom összefogásra Fejér megye valamennyi lakosát és településvezetőjét. Tegyünk együtt a békés és biztonságos Magyarországért !

Székesfehérvár, 2018. március 6.

Dr. Molnár Krisztián

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. március 26. kedd 19:27,
Emánuel napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.