Időközi országgyűlési képviselő-választást tartanak ma a Fejér megyei 4-es számú választókerületben, Dunaújvárosban és környékén, ahol azért kell az urnákhoz járulniuk a választópolgároknak, mert az ott 2018 áprilisában parlamenti mandátumot szerző Pintér Tamást tavaly októberben Dunaújváros polgármesterévé választották. Mivel a két tisztség összeférhetetlen, a Jobbik politikusa lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról. A megüresedett helyért hatan indultak.
 
A szavazólapokon – sorsolás alapján – a következő sorrendben szerepelnek a jelöltek: Árgyelán János (Mi Hazánk), Medveczki Zoltán (Zöldek), Sürü Renáta (független), Kálló Gergely (Jobbik-DK-LMP-MSZP-Momentum-PM), Borbély József (Tempo Párt), Molnár Tibor (független). Utóbbi jelölt a Fidesz támogatásával indul, így Molnár Tibor az, aki győzelme esetén a legeredményesebben lobbizhat választókörzete érdekében a megfelelő kormányzati támogatásokért.

A választókerületben 67 471-en jogosultak voksolásra, közülük az átjelentkezéssel szavazók száma 27, ők a választókerületen belül jelentkeztek át. Öten külképviseleten szavaznak, a voksukat tartalmazó urnákat hazaszállítják, és a kijelölt szavazókörben fogják összeszámolni, a vasárnap leadott szavazatok közé keverve. A választásra jogosultak reggel 6 és este 7 óra között adhatják be szavazatukat.
 
A 15 órai adatok szerint a részvételi arány 21,46%. 19.00 óráig lehet ezen javítani.