Nagy baj van Pátkán! Nem, nem szakadt át a víztározó gátja, nem száradt ki a horgásztó, mindössze a jelenlegi településvezetésnél történt erős "gátszakadás". A helyi képviselő-testület tegnapi ülésén ugyanis bizalmatlansági indítvánnyal eltávolították posztjáról Buda József független alpolgármestert. Két hónappal a választás előtt... Miért? Most kapaszkodjanak meg! Mert elment egy fórumra, amit a pátkai Fidesz csoport szervezett, s amelyen Tessely Zoltán, a választókörzet országgyűlési képviselője, miniszterelnöki biztos is részt vett Pásztor József helyi csoportelnök, polgármesterjelölt meghívására. Ez csapta ki a biztosítékot a jelenlegi polgármesternél, aki nem mellékesen korábban a Fidesz támogatásával nyerte meg a választást, majd pozícióba kerülése után el is dobta a párt logóját, minek az már neki, ha nyert?!...
 
Szóval ez az érdekes felfogású "falufőnök" gondolta úgy néhány társával egyetemben, hogy márpedig az főbenjáró bűn, ha egy független képviselő, jelen esetben alpolgármester el merészel menni egy Fidesz által szervezett eseményre, ahol a település jövőjét meghatározó tervekről, fejlődési lehetőségekről volt szó. Mit ne mondjak, ehhez hasonlót még nemigen hallottam, holott nem ma kezdtem el "focizni ezen a pályán", s a rendszerváltás óta tapasztaltam sok vad dolgot a helyi politika színterén. Még most is csipkedem magam, hogy ébredjek fel, mert biztosan álmodom ezt, pedig már jó néhány órája kaptam a hírt.
 
Mindenesetre erősen kíváncsi vagyok Nagy Dániel polgármester véleményére, vajon mi vezérelte ezen kicsinyesnek tűnő döntés kezdeményezésekor őt és mindazokat, akik ebben a tragikomédiában társai voltak? A lehetőség adott: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. július 4. szombat 10:34,
Ulrik napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com