Csordultig megtelt május 15-én Gárdonyban a Nemzedékek Háza. A Fejér Megyei 3. sz. választókörzet országgyűlési képviselője, a Pannónia Szíve és a Velence-tó térségének területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos, Tessely Zoltán és vendége, az Európai Uniós politikák kialakításáért és koordinációjáért felelős államtitkár, Takács Szabolcs lakossági fórumára érkeztek annyian, hogy a teremből kiszorultak megtöltötték az előteret is. Ez is jelzi: nagy a tét a május 26-án esedékes európai parlamenti választáson.
 
Tessely Zoltán és Takács Szabolcs egyaránt hangsúlyozta: soha ekkora tétje még nem volt egyetlen EP-választásnak sem. Azt kell a szavazóknak eldönteniük május 26-án, hogy akarnak-e "Európai Egyesült Államokat" a keresztény értékrendet megtagadó, azt elutasító, az európai életvitelhez alkalmazkodni nem tudó, de nem is akaró migránsokkal, ezen belül akarnak-e egy határvédelem nélküli, bárkit ellenőrzés nélkül beengedő Magyarországot. A jelenlegi brüsszeli vezetők ölbe tett kézzel nézik végig azt a folyamatot, ami Európa végét jelentheti. A szavazókon múlik, hogy milyen vezetői lesznek az Európai Uniónak, s milyen jövő vár ránk, családjainkra.
 
Takács Szabolcs arról is beszélt, hogy a bevándorlási krízishelyzet megmutatta; veszélybe kerül az európai együttműködés, a belső határok átjárhatósága, az európai emberek biztonsága akkor, ha az EU nem védi meg önmagát. A Fidesz-KDNP-nek az a véleménye, hogy ebben a helyzetben helyre kell állítani és meg kell erősíteni a közösség külső határainak védelmét. Továbbá ki kell mondani, hogy az erőltetett bevándorlás nem jelenthet megoldást Európa munkaerő-piaci és demográfiai problémáira.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. július 4. szombat 11:19,
Ulrik napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com