Egy tűt sem lehetett volna leejteni a teremben, olyan sokan voltak kíváncsiak Kontrát Károly belügyminiszter-helyettes és vendéglátója, a Fejér megyei 3. sz. választókerület országgyűlési képviselője, Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos (a képen) közös lakossági fórumára az etyeki  Magyar Kút Általános Művelődési Központ könyvtárában. A kiemelt érdeklődés a kiváló szervezésen túl a témának is szólt, hiszen csak az nem tudja, az nem érti, mekkora a tétje a közelgő EP-választásnak, aki nem is akarja...
 
A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Országjárása keretében megrendezett eseményen már sokan jó ismerősként köszönthették Kontrát Károlyt, ugyanis néhány héttel korábban a Gárdonyi Rendőrkapitányság új épületének avatóján ugyancsak ő volt a főszereplő, de egyébként is szívesen jön ebbe a választókerületbe, ahol Tessely Zoltán miniszterelnöki biztosként egyre markánsabban érzékelhető munkát végez a Pannónia Szíve és a Velence-tó térségének fejlesztése érdekében.
 
A fókusztéma természetesen az EP-választás köré fonódott, Ha valaki, a két előadó pontosan tudja, mi a tét. Nem szabad elfelejteni, hogy éppen ebben a körzetben, Bicskén működött sokáig befogadóállomás, sok bosszúságot okozva a helyieknek és környékbelieknek, gyakran félelmet keltve bennük átmeneti lakóinak viselkedése okán. Tessely Zoltán elérte, hogy az állomást bezárassák, amiben a mostani belügyminiszter-helyettes is jó partner volt. Természetesen ez szóba került a rendezvényen, mint ahogy a legfrissebb történések is.
 
Mint ismert, Frans Timmermans a bevándorláspártiak csúcsjelöltje egy hétfői, Németországban adott interjúban fenyegette meg Magyarországot. A médián keresztül üzenget, amiért nem vagyunk hajlandóak betelepíteni migránsokat. Timmermans azért kampányol, hogy átvegye a brüsszeli bizottság vezetését, és Soros György legfőbb bizalmasaként végrehajtsa a pénzügyi spekuláns ördögi tervét: egy migránsokkal teli Európát akarnak, amely elveszíti identitását, és amelyet majd egy birodalmi központból irányíthatnak. A bevándorláspárti csúcsjelölt nyíltan határvédelemből és a schengeni övezetből oktat bennünket. Azt az országot, amely a tömeges bevándorlás kezdete óta teljesíti uniós kötelezettségét és negyedik éve önerőből védi az Európai Unió schengeni határait az illegális migránsok tömegétől!
 
A részvevők és hozzászólók abban teljes mértékben egyetértettek, hogy a tények tükrében nem kétséges: Európa védelméhez, a migráció megállításához a legeslegfontosabb lépés az, hogy bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén. Ezért május 26-án, az európai parlamenti választáson minden józan gondolkodású embernek Európa és Magyarország, ezen belül családja jövője érdekében a Fidesz listájára kell szavaznia, ezzel elősegítve, hogy sikerüljön megfékezni és minél nagyobb számban kisöpörni az Európai Parlamentből a bevándorláspárti erőket.
 
(Fotó: Adravecz Tamás)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. július 4. szombat 12:25,
Ulrik napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com