Bár a mögöttünk hagyott héten volt egy kisebb lehűlés, ma már újra szebbik arcát mutatta az időjárás. Az előrejelzések szerint az előttünk álló napokban igazi strandidő lesz - hétfőn azért még várható kisebb zápor, zivatar -, kiváltképp a hét közepén, amikor 30 fok feletti kánikula várható, minimális csapadékkal, sok napsütéssel. Jelen állás szerint pénteken érkezik egy hidegfront, ami hoz némi lehülést és csapadékot, ám erre ne vegyünk mérget, várjuk meg legalább a szerdát, hogy hitelt érdemlő prognózist kapjunk...
 
Az Időkép előrejezése szerint Hétfőn nyugaton számíthatunk naposabb időre, máshol valamivel több felhő lesz az égen, néhol lokálisan egy-egy futó zápor, zivatar is kialakulhat. Sokfelé élénk, nyugaton erős, északnyugaton viharos lehet az északias szél. Hajnalban 14-19, napközben 26-31 fokra van kilátás. Kedden a napos idő mellett csak néhol alakulhat ki egy-egy rövid ideig tartó zápor, esetleg zivatar. A Dunántúlon és északkeleten továbbra is élénk, erős lehet az északias szél. A csúcshőmérséklet 27-32 fok között alakul.
 
Szerdán és csütörtökön többnyire napos, száraz, helyenként kissé szeles időre készülhetünk, számottevő csapadék nem valószínű. Egyre többfelé mérhetünk 30 fok feletti maximumokat.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. június 20. csütörtök 21:38,
Rafael napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.