Bár pénteken még többnyire fülledt, meleg idő volt, mára jelentősen romlott a helyzet, tovább hűlt néhány fokot a hőmérséklet, s délután már gyakran eleredt az eső is. Az előrejelzéseket böngészve nagyon úgy tűnik, hogy a kánikula, a strandidő jövő júniusig csak nosztalgikus gondolat lehet számunkra, a következő időszakban egyre inkább az őszé lesz a főszerep. Szeptemberben - sőt, az elmúlt évek példái alapján október közepéig - visszatérhet még egy-két napra a 30 fokos, netán azt meghaladó nyárias meleg, de jelen állás szerint a következő héten biztosan nem.

Az Időkép prognózisa szerint vasárnapra virradóra sokfelé várható kiadós csapadék, és napközben is többfelé számíthatunk esőre, záporokra, helyenként zivatar is kialakulhat. Sokfelé élénk, erős, a Dunántúlon és zivatarok környezetében viharos lökések kísérhetik az északi-északnyugati, keleten, északkeleten az északi-északkeleti szelet. Hajnalban 12-17, délután 16-23 fokra van kilátás.
Hideg-, keleten eleinte kettősfronti hatás. Hétfőn még keleten, északkeleten eshet, nyugat felől azonban egyre többfelé felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap. Élénk, néhol erős lesz az északnyugati szél. 17-23 fokot mérhetünk délután.

Kedden is marad a szeles idő. Változóan, többször erősen felhős lesz az ég. Helyenként - nagyobb valószínűséggel északkeleten - kisebb eső, zápor is kialakulhat. 18 és 25 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet, délnyugaton lesz melegebb. A hét közepén is marad a kissé változékony, gyakran szeles idő. Szerdán főként északon, északnyugaton, csütörtökön szórványosan alakulhat ki eső, zápor, emellett hosszabb-rövidebb időszakokra a nap is kisüt. Szerdán 21-26, csütörtökön 18-23 fok a legvalószínűbb.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. január 21. hétfő 13:09,
Ágnes napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.