Mint ismert, Simicska Lajos milliárdos üzletember saját kezűleg festegetett nyomdafestéket nem tűrő, Orbán Viktort gyalázó feliratokat a saját cége által fenntartott plakáthelyekre kedden hajnalban, Veszprémben. Ötig jutott, mert bejelentésre a rendőrök lefülelték a frusztrált milliárdost. A komédiába illő események szerdán folytatódtak, miután két kapucnis fiatal átfestette, láthatatlanná tette Simicska "alkotását", erre pedig - láss csodát - a plakáthelyek üzemeltetője (igen, a Simicska által tulajdonolt cég...) tett feljelentést a rendőrségen nagy bánatában, hogy a "főnök" művészetét megrongálták... Csütörtökön a város polgármestere közleményt adott ki.

Porga Gyula leírt szavait változtatás nélkül közöljük:

KÖZLEMÉNY

Veszprémben veszprémiként büszkék vagyunk nyugodt és békés városunkra, ahol a kultúra a politikában is magas szintet képvisel.

Éppen ezért szomorúnak tartom, hogy egyes veszprémi polgárok a nyugalom megzavarására alkalmas, személyes sértettségükön alapuló cselekedeteikkel beszennyezik a város képét, obszcén feliratokat festve az éjszaka közepén olyan felületekre, amelyek minden civil és politikától független ember előtt jól láthatóak.

Határozottan kérek mindenkit, hogy a jövőben tiszteljék városunk eddig megszokott, békés közhangulatát és tartózkodjanak a megbotránkoztató cselekedetektől.

Veszprémiként közös érdekünk, hogy a jövőben a város jó hírnevén ne essen csorba és a hétköznapok visszatérjenek a jól megszokott, kiszámítható és békés mederbe.

Veszprém, 2017. október 4.

Porga Gyula
polgármester

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. december 10. kedd 13:42,
Judit napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.