Alaposan keresztülhúzhatja a szabadtéri rendezvények szervezőinek számításait az esős időjárás a hétvégén. Velencén szombat helyett (10 órakor kezdődött volna az esemény) október 10-re halasztották a hagyományos Babák Rózsakertje rendezvény programjait, ugyanakkor Székesfehérváron esővédett helyen várják a Szent Mihály-napi sokadalomra érkezőket, tehát ezt a programot változatlan helyen és időben megtartják.

Fedett nézőtér és színpad, valamint a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Ház várja a Szent Mihály-napi sokadalomra érkezőket szeptember 26-án, szombaton 15.00 órától Székesfehérváron. A szervezők tájékoztatása szerint minden programot megtartanak! A néphagyományok szerint „Szent Mihály öltöztet”, így jó, ha ezt szem előtt tartják mindazok, akiknek hétvégi tervei között szerepel a Szent Mihály-napi sokadalom.

A hagyományos Feketehegy-szárazréti rendezvény szervezői ez úton is tájékoztatják a résztvevőket, hogy az esemény valamennyi programját megtartják. A 400 fős rendezvénysátor az eső ellen egyaránt védi a nézőket és fellépőket. Ha az időjárás még hidegebbre fordul, az esti rendezvényeket a közösségi ház 300-400 fő befogadására alkalmas nagytermében tartják meg.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. október 18. péntek 17:45,
Lukács napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.