Katved verseny4 joDunaújváros adott otthont a XIX. Flórián Kupa országos létesítményi tűzoltó versenynek az elmúlt hétvégén. A vetélkedőn induló huszonhárom csapat három versenyszámban, vagyis kismotorfecskendő-szerelésben, ügyességi akadálypályán és fali tűzcsapszerelésben mérte össze tudását és felkészültségét. Az országos megmérettetésen Fejér megyét a székesfehérvári Alcoa-Köfém, valamint a dunaújvárosi papírgyár és vasmű létesítményi tűzoltó-parancsnoksága képviselte, nem is eredménytelenül, ugyanis az egyik kategóriában székesfehérvári első hely.

A Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetségének és a Magyar Tűzoltó Szövetség Létesítményi Tűzoltósági Tagozatának versenyét dr. Horváth Jenő tűzoltó ezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos tűzoltósági főfelügyelő-helyettese nyitotta mag. Köszöntőt mondott Pimper László, a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetségének alelnöke és Magosi Lajos tűzoltó ezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója. Az eredményhirdetésen Németi László tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgatóhelyettes köszönte meg a versenyző csapatok részvételét.

Az összesített eredmények alapján a teljes rajjal (hat csapattaggal) induló, nem főfoglalkozású létesítményi tűzoltó-parancsnokságok kategóriájában a székesfehérvári Alcoa-Köfém csapata az első helyezést érte el. - tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

(Fotó: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes, székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. augusztus 22. csütörtök 04:27,
Menyhért és Mirjam napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.