Családi Napra invitálta a pátkaiakat szeptember 28-án a helyi Royal Rose Lovarda tulajdonosa, Pásztor József, aki nem mellesleg a kormánypárt támogatásával indul a polgármesteri székért a közelgő önkormányzati választáson. Az invitálásnak nagyon sokat tettek eleget, az egész napos programokat mintegy ezerötszázan követték végig, jelentős számban családostul, erősítve az esemény alapcélját. Délelőtt 10 órától késő estig tartott a mulatság könnyűzenei, kulturális és sportprogramokkal, komplett családi és gyermekeknek szóló műsorelemekkel. Miután a kora délutáni motoros felvonulás főszereplői begördülnek a helyszínre, az Ivánka-kúria udvarára, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos, valamint a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Molnár Krisztián megnyitotta a rendezvényt a házigazda, Pásztor József társaságában.
 
Mindketten kiemelték, hogy örömmel tettek eleget Pásztor József invitálásának, mert látják eltökélt igyekezetét Pátka szebb jövője érdekében, mint ahogy azt is, hogy a jelenlegi településvezetés nem sokat tett annak érdekében, hogy felébressze a falut Csipkerózsika álmából, így pl a mostanihoz hasonló rendezvényeket sem szervezett regnálása óta. Ezt több pátkai "őslakos" azzal egészítette ki, hogy hasonló közönséget vonzó, igazi családi program emberemlékezet óta nem volt a településen.
 
A megnyitót követően indult be igazán a "programgép", a már említett motoros felvonulás, a látványos íjász- és karate bemutató, a Pátkai Joó Madarak és M&M minikoncert, a csikós bemutató, az Alba Regia táncegyüttes, valamint Ruff Nikolett és Zabos Regina produkciója, továbbá sok egyéb programelem szolgálta a pátkaiak és az érkező vendégek kikapcsolódását, szórakozását, miközben az elkészült ételeket ingyen lehetett fogyasztani, sőt, még az italokért sem kellett fizetni. Nem csoda, hogy a több száz főre elegendő készlet néhány óra leforgása alatt elfogyott...

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. június 3. szerda 19:00,
Klotild és Cecília napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com