Sokéves példás kezdeményezését erősítette meg idén is a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és a megyei kormánymegbízott. Dr. Molnár Krisztián és Dr. Simon László a Megyeháza udvarán december 9-től 24-ig (naponta reggel 8-tól kb. este 8-ig) nyitva tartó jótékonysági fenyővásár kedvezményezettjeinek, a megyei szociális- és gyermekvédelmi intézmények képviselőinek adta át jelképesen a karácsonyfákat. Deresné Tanárki Mária és Cséplőné Göncz Veronika, valamint a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltségének szintén jelen lévő igazgatója, Mátrahalmi Tibor nagy örömmel fogadták a hagyományos adományt.

Bővebben: Ismét közösen jótékonykodik a megye és a kormányhivatal

A MOL Aréna Sóstó adott otthont november 16-án a Fejér Megyei Prima Díj átadó gálának. Az egy-egymillió forinttal járó fődíjakat Dr. Abkarovits Géza sebész, Kubik Anna színművész és Józsa Dávid műrepülő világbajnok vehette át. Fekete-Cseri Zsuzsanna mozgásterapeuta közönségdíjat, Kiss László fotóművész különdíjat kapott, míg Koczor Attila festőművész (édesanyja képviselte a rendezvényen) művészeti díjban részesült a tizennegyedik alkalommal megrendezett megyei eseményen.

Bővebben: Átadták a megyei Prima Díjakat

Október 19-étől három vasútvonalon több eljutási lehetőséggel bővíti kínálatát a MÁV-START. A fővárosból új járatok indulnak munkanapokon esténként, hétvégén pedig az éjszakai órákban is lehet utazni egyes vonalakon. Budapest és a Balaton déli partja között - ez érinti Székesfehérvárt - két járat útvonalát hosszabbították meg a munkanapokon.

Bővebben: Menetrendi változások Fehérváron

Családi Napra invitálta a pátkaiakat szeptember 28-án a helyi Royal Rose Lovarda tulajdonosa, Pásztor József, aki nem mellesleg a kormánypárt támogatásával indul a polgármesteri székért a közelgő önkormányzati választáson. Az invitálásnak nagyon sokat tettek eleget, az egész napos programokat mintegy ezerötszázan követték végig, jelentős számban családostul, erősítve az esemény alapcélját. Délelőtt 10 órától késő estig tartott a mulatság könnyűzenei, kulturális és sportprogramokkal, komplett családi és gyermekeknek szóló műsorelemekkel. Miután a kora délutáni motoros felvonulás főszereplői begördülnek a helyszínre, az Ivánka-kúria udvarára, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos, valamint a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Molnár Krisztián megnyitotta a rendezvényt a házigazda, Pásztor József társaságában.

Bővebben: Sikeres Családi Nap Pátkán

Családi Napra várják Pátka apraját-nagyját 2019. szeptember 28-án, szombaton reggel 9.00 órától késő estig. Az események sora főzőversennyel indul, majd miután a kora délutáni motoros felvonulás főszereplői begördülnek a helyszínre, az Ivánka-kúria udvarára, 11.00 órakor a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Dr. Molnár Krisztián megnyitja a rendezvényt a házigazda, Pásztor József társaságában. Ezt követően indul be igazán a "programgép", minden korosztálynak kiváló szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget kínálva. A már említett motoros felvonulás 13.00 órakor kezdődik, miközben az elkészült ételeket ingyen lehet fogyasztani, amíg a készlet tart. 13.30-tól íjász- és karate bemutató, Joó Madarak és M&M minikoncert, csikós bemutató, az Alba Regia táncegyüttes, valamint Ruff Nikolett és Zabos Regina produkciója, továbbá sok egyéb programelem szolgálja a pátkaiak és az érkező vendégek kikapcsolódását, szórakozását.

1. oldal / 18

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2020. február 23. vasárnap 08:44,
Alfréd napja van.

Időjárás

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com