A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Fejér Megyei Szervezete tizenharmadik alkalommal adta át a Fejér Megyei Prima Díjakat. Ahogy az elmúlt évben, az idén is a Hotel Magyar Király adott otthont díjátadó gálaestnek. Az ünnepélyes eseményen az egymillió forinttal járó fődíjakat Dr. Pukancsik János főorvos, sebész, plasztikai sebész, Mits Gergő zenész, tanszékvezető és B. Kiss László újságíró vehette át, a közönségdíjat dr. Dienes Ottó tanár, író, képzőművész kapta. Hirt Károly, az ARAK elnöke a Közigazgatási Hivatal különdíját vehette át. Az elismeréseket olyan személyeknek ítélik oda évről évre, akik saját szakmai területükön maradandót alkottak.

Bővebben:Fejér "Primáit" díjazták

Nagykőrösön, az Arany János Művelődési Központban rendezték meg a Virágos Magyarország Környezetszépítő verseny díjátadó ünnepségét. Az ország legrangosabb, legnagyobb hagyományokkal rendelkező virágosítási, környezetszépítési és környezetvédelmi megmérettetésén újra nagyszerű sikert ért el Velence; a tavalyi Arany Rózsa-díj után idén ugyancsak a legrangosabb elismerések egyikét, a Virágos Magyarország Turisztikai Díját vehette át Koszti András polgármester - 500 000 Ft értékű promóciós jutalommal együtt - a Magyar Turisztikai Ügynökség különdíjaként, dr. Guller Zoltántól, az MTÜ vezérigazgatójától.

Bővebben:Velence és Fehérvár is díjazott

Bicske város zánkai táborában csaknem félszáz kárpátaljai, Rát és Csap településekről érkezett nehéz sorsú gyermek nyaral ezekben a napokban. Itt tartózkodásuk költségeit Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos, a Fejér megyei 3. sz. vk. Fideszes országgyűlési képviselője és a választókerület településeinek önkormányzatai biztosították. A képviselő és az érintett támogató települések több vezetője meglátogatta a táborlakókat a nemzeti ünnep előtt. Ott volt Martonvásár, Újbarok, Vál és Velence első embere, valamint Bicske alpolgármestere is.

Bővebben:Kárpátaljai gyerekek a Balatonnál

A Fejér Megyei Önkormányzat és Székesfehérvár Önkormányzata közös szervezésében 2018. április 6-án, pénteken kerül megrendezésre a Megyenap, s ennek keretében a Megyekorzó Székesfehérváron, a Szent István téren. A program célja, hogy bemutassa Fejér megye kulturális értékeit és megismertesse a helyi élelmiszereket és kézműves termékeket. A pénteki eseményt beharangozó sajtótájékoztatón dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke hangsúlyozta: minden évben olyan helyszínt választanak a Megyenap számára, amiről azt gondolják, hogy példaként szolgálhat a megye vagy akár az ország többi települése számára. És mint fogalmazott, Székesfehérvár vitathatatlanul ilyen település; a történelmi múlton túl jelenlegi gazdasági teljesítőképessége és adottságai is országos szinten kiemelkedőek.

Bővebben:Pénteken "Értékes Megyenap" lesz

A Székesfehérvári Járási Hivatal Hatósági Főosztályának osztályai a felújítási, korszerűsítési munkák idején más-más telephelyen látják el feladatukat, fogadják a hozzájuk érkező ügyfeleket. A folyamatban lévő ügyek zavartalan intézése és a megfelelő ügyfél-tájékoztatás érdekében a Fejér Megyei Kormányhivatal az alábbi információkról tájékoztatja a lakosságot a hatóság osztályainak visszaköltöztetésével kapcsolatban: A Székesfehérvári Járási Hivatal a Hatósági Osztálya március 7-étől Székesfehérváron a Honvéd u. 8. szám alatt lesz elérhető. A Gyámügyi és Igazságügyi Osztály 2018. március 14-étől kap helyet ugyanott, az I. emeleten. A hivatalvezető és titkársága, valamint a Hatósági Főosztály főosztályvezetője március 15-étől.

Bővebben:Visszaköltözik a hivatal

1. oldal / 15

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2018. december 11. kedd 21:43,
Árpád és Árpádina napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.