Már egy hét erejéig megmutatta magát, de hamarosan stabilan beköszön az igazi tavasz is időjárás, sőt, amilyen gyorsan repül az idő, pillanatok alatt itt lesz forró nyári időszak is, amikor mindenki vízközelbe, többségében a Balaton partjára vágyik. Sokan ekkor kapkodnak, próbálnak szállás szerezni a magyar tengernél, ami szezonban már nem egyszerű feladat, főképp jó helyen és jó áron. Akik jártak már hasonló cipőben, egészen biztosan tudják értékelni azt a remek lehetőséget, amit a Club Aliga biztosít akcióival.

A népszerű üdülőkomplexumban már most elérhetők különböző akciós lehetőségek! A Club Aligában egész nyáron kedvezményekkel, akciókkal várják a vendégeket, különös tekintettel a gyermekkel érkező családokra, de gondoltak a nagyszülőkkel érkező unokákra is. A gyermekek 5,9 éves koring a szülők szobájában ingyenesen lakhatnak, 6-11,99 éves kor között pedig 50% kedvezménnyel. Rendkívül kedvező az is, hogy egy felnőtt és egy 12 év alatti gyermek esetén az egyágyas ár fizetendő. Ami pedig a nagyszülőket illeti: a velük utazó, 12 év alatti unokák részére ingyenes szállást és büféreggelit biztosítanak a Club Aligában, szobánként maximum 2 nagyszülő és maximum 2 unoka esetén. Érvényes még több más kedvezmény is, így pl aki elő- vagy utószezonban 4 éjszakát foglal, annak az ötödik ingyen jár, akik pedig 12 éjszakát fizetnek, azok 2 ingyenes bónusz éjszakát kapnak ajándékba!

Aki járt már a balatonvilágosi üdülőkomplexumban, egészen biztosan visszatér még, aki nem, annak itt a remek alkalom! Minden irányból, így Budapest és Székesfehérvár felől is gyorsan, jól megközelíthető autóval és vonattal egyaránt. Tágas és tiszta zöldövezet, hosszú és gondozott strandterület, kényelmes és jó színvonalú szálláshelyek, készséges személyzet, kiváló programok kicsiknek és nagyoknak - ez a Club Aliga!

Ez az a hely, ahol a szolgáltatások minőségiek, az árak viszont alacsonyak. Ez az a hely, ahol már most érdemes szállást foglalni, mert bizony aki sokat hezitál, lemaradhat! Bölöni Péter marketing igazgató elárulta, hogy igen komoly az érdeklődés és előrehaladott a foglalások menete. Nincs miért késlekedni tehát. A Club Aliga találó szlogenjével élve; nyáron nincs miért otthon maradni!

További részletek kedvezményekről, szállásfoglalásról itt: http://balatoni-szallas.clubaliga.hu/ajanlatok

A Club Aliga Üdülőközpont weboldala: www.clubaliga.hu, Facebook-elérhetősége: www.facebook.com/ClubAliga

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. június 26. szerda 12:04,
János és Pál napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.