A hajmeresztően bravúros produkcióikról híres Rippel fivérek is ott lesznek szombaton (2017. 07. 29.) a Club Aliga üdülőközpontban a hagyományos Esipro Aligai Mesés Napok aktuális állomásán, amelynek keretein belül kicsiknek és nagyoknak egyaránt lehetőségük lesz megismerkedni a mozgásművészettel, az artisták izgalmas és varázslatos világával a híres fivérek által 2009-ben alapított Rippel Brothers Mozgásművészeti Akadémia jóvoltából. A szervezők egész nap rengeteg remek programmal várják a gyerekeket a balatonvilágosi komplexum strandján, a büfésor mögötti füves területen. Amíg az apróságok élvezik a programokat, a szülők csobbanhatnak egyet a várhatóan szombatra visszatérő strandidőben, s végig kóstolhatják a kiváló büféválasztékot.

További információk a plakátra kattintva, illetve ide: http://balatoni-programok.clubaliga.hu/mesenap-artistakepzo-rippel-brothers

Strandolással, szállással kapcsolatos információk a www.clubaliga.hu weboldalon, továbbá a www.facebook.com/ClubAliga linken, illetve főoldali nagy bannerünkre kattintva.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. június 26. szerda 11:44,
János és Pál napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.