Napok óta remek strandidő van az egész országban. A forróság tovább fokozódik, az előttünk álló hétvégén is olyan hőségben lesz részünk, amelyet leginkább árnyékot adó fák alatt, vízközelben lehet elviselni. Hogy kevés ilyen hely van? Lehet, viszont adunk egy tippet, hogy ne kelljen sokat keresgetni, ráadásul közel van, akár Székesfehérvárról, akár Budapestről indulunk útnak. Az ideális strandolási lehetőség a Club Aliga Üdülőközpontban érhető el. Tágas, rendezett zöldterületen fekszik, s bár a múlt heti brutális vihar alaposan megtépázta a komplexum növényállományát, bőséggel maradt árnyas fa a balatonvilágosi (balatonaligai) üdülőcentrumban.

Az előttünk álló hétvégén a gyermekes családoknak kiemelten érdemes célba venniük a Club Aligát, ugyanis a strandolás mellett az egészség és a mesék, játékok világa is főszerepet játszik. A hagyományos Eispro Aligai Mesés Napok újabb állomása érkezik el szombaton (július 22-én), amelyet ezúttal egészségnappal is megspékelnek a szervezők, ugyanis a Generali szűrőbuszán kialakított két rendelőben 10 és 18 óra között - egyebek mellett - a 14 éven felüli vendégek olyan szűrővizsgálatokon vehetnek ingyenesen részt, mint a bőrgyógyászat és a koleszterinszint-mérés, vagy épp a szemészet. Az eredmények kiértékelésében háziorvos is segít majd. Jelen lesznek a Magyar Vöröskereszt szakemberei is, így mód nyílik véradásra.

Az egész nap az egészség és a környezetünkre való odafigyelés jegyében telik majd, és ezért a szokásos játékos programok egy része is ezzel a témakörrel foglalkozik. Lesz közös palántaültetés, "Kincsünk az egészségünk" rajzverseny, "Egész(séges) család" vetélkedő Mizo Bocival, "Vidám testben egészségesen élek" bűvészműsor, de Hápi kapitány is szerephez jut a programok során.

További részletek az Eispro Aligai Mesés Napokról: http://balatoni-programok.clubaliga.hu/egeszseges-nap?utm_source=h%C3%ADrlev%C3%A9l%200718&utm_medium=email&utm_campaign=mesenap

Club Aliga Facebook: https://www.facebook.com/ClubAliga

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. június 25. kedd 22:16,
Vilmos napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.