Évek óta visszatérő látogatója, vendége vagyok családostól a Club Aliga üdülőközpontnak, így ismerősök, kollégák, barátok rendszeresen kérdezik, miért érdemes oda menni, mi az amit más balatoni komplexum nem tud? Nos, a válasz összetett, mégis roppant egyszerű: jó hely! Bővebben: közel van, gyorsan elérhető, tágas, nagy területen fekszik, a legnagyobb kánikula idején is el lehet férni a strandon, gyönyörű környezetben fekszik, rengeteg az árnyékos rész, a gyerekeknek adott több játéklehetőség (új játszóeszközök is vannak!) és más animált programok, a büfékben és a konyhában is remek az étel, a személyzet segítőkész, kedves, őrzött, biztonságos az egész komplexum, a szállásai pedig kényelmesek és egyik szolgáltatásra sem lehet ráfogni, hogy horror ára van, sőt a kedvezményeik is rendszeresek. A ma már kuriózumnak számító kertmozit és a sok sportolási lehetőséget nem is említem...

Apropó, kedvezmények! Nyakunkon a július, ami nem csak azt jelenti, hogy belecsapunk a nyár közepébe, hanem azt is, hogy a napokban lezárul a Club Aliga 10%-os kedvezményes szállásfoglalási akciója, ugyanakkor számos más kedvezmény továbbra is érvényben marad, így például a székesfehérváriak számára járó külön 10-25 %-os strandbelépő kedvezmény, amennyiben az Aligára érkező vendég ŐsFehérvár városkártyával (érvényességét 2017. december 31-ig meghosszabbították) rendelkezik.

Érdemes megragadni az utolsó alkalmat, és szobát foglalni a hétre, akár egyetlen napra is! Bár ez az akció véget ér, a gyermek-, nyugdíjas- és nagyszülő kedvezmények továbbra is az egész szezonra érvényesek. Ha bármelyik ajánlat érdekli, akkor kattintson ide: http://balatoni-szallas.clubaliga.hu/ajanlatok

A szolgáltatások közül a hétvégén megnyílik a kertmozi is, így mostantól péntek, szombat és vasárnap este egy újabb szuper programlehetőség adott a betérő vendég számára. A filmeket úgy válogatták össze, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót, érdemes csemegézni a filmek között. A teljes Club Aliga Kertmozi műsor megtalálható az üdülőközpont honlapján.

És ha nem csak strandolni érkezik a kedves vendég Aligára, ajánljuk figyelmébe a különleges szolgáltatásokat: a Susanebotty masszázscsapatát, valamint az exkluzív, valódi fatüzelésű mobil szaunát is, a büfésor mögötti sétányon.

Minden, ami Club Aliga, itt: www.clubaliga.hu és itt: https://www.facebook.com/ClubAliga

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. január 17. csütörtök 14:58,
Antal és Antónia napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.