Bár ezt az elmúlt hetek időjárása nem feltétlenül demonstrálja; lassacskán beköszönt az igazi nyár, Ideje tehát eldönteni, ki merre veszi az irányt a legmelegebb évszakban, s hol tölt el néhány kellemes hetet vagy napot. Ha pedig döntött, nem árt iparkodni a szállásfoglalással, ugyanis az eddigi információink alapján elég rendesen beindult a foglalások menete, s a népszerűbb, frekventált helyeken már most elkeltek a legjobb helyek a főszezon heteire. A balatonvilágosi (balatonaligai) Oázis Apartman üzemeltetői sem panaszkodhatnak, mindazonáltal aki gyorsan "ébred" itt még találhat magának szállást. Kiváló minőségűt, földönjáró árakon.

Bővebben: Balcsi, napsütés, pihenés - Oázis

Ahogy korábban, az idén is kiváló időtöltést jelent és tartalmas programokat kínál a nyári pihenés, strandolás mellett minden korosztálynak a Club Aliga Üdülőközpont június 1-jétől. A gyerekeket a színvonalas játszótér és játszóház mellett különböző animált programokkal, mini diszkóval, vetélkedőkkel és július-augusztusban majdnem minden szombaton az egész napos "bulizást" biztosító EISPRO Aligai Mesés Napokkal várják, de a felnőttek sem unatkoznak az árnyas fák alatt a gyönyörű, tiszta és tágas partszakaszon, strandon. A Club Aliga a több ezer fős céges rendezvényektől a kisebb családi összejövetelekig mindenki számára ideális helyszín, ár-érték arány tekintetében egészen biztosan a legjobbak között van országos összevetésben is.

Bővebben: Club Aliga: közeleg a nyitás

A Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület nyílt közbeszerzésen keres szállítót 22 balatoni viharjelző berendezésre, ezek közül három a tó közepén működik majd - a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A parton elhelyezett 19 berendezés hálózati árammal, míg a tó közepén lévő három, napelemmel működik. Az utóbbiak bójára, vagy pedig oszlopra szerelendők. Mindkét típusnak legalább 5 kilométerről kell látszani (nappali fényviszonyok mellett), állniuk kell az óránként 170 kilométeres szelet, legalább 50 ezer órán át kell működniük, és nem lehetnek nehezebbek 50 kilogrammnál. Az új viharjelzőket az uniós Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) finanszírozza.

Bővebben: Balaton: viharjelzők a tó közepén

A hirtelen jött késő tavaszi, kora nyári időjárás sokak késztetését meghozza, hogy leruccanjanak a Balaton partjára. Bár a fővároshoz és Székesfehérvárhoz legközelebb eső, autópályán is elérhető minőségi balatoni célpont, a Club Aliga teljes kapacitással csak június elejétől üzemel, addig is érdemes ellátogatni oda, ugyanis nagy zöld, ősfás területei, szép partszakasza ilyenkor is ajánlott látnivaló. A kikötőben egyre sokasodnak a vitorlások, a hajósorok szomszédságában pedig már az egyik kedvelt helyi vendéglátó egység, a Liget büfé is várja az érkezőket április 21-től! További érdekességek, programok, strandolási, szállásfoglalási lehetőségek a nyári szezonra, itt: www.clubaliga.hu , vagy itt: www.facebook.com/ClubAliga

Már egy hét erejéig megmutatta magát, de hamarosan stabilan beköszön az igazi tavasz is időjárás, sőt, amilyen gyorsan repül az idő, pillanatok alatt itt lesz forró nyári időszak is, amikor mindenki vízközelbe, többségében a Balaton partjára vágyik. Sokan ekkor kapkodnak, próbálnak szállás szerezni a magyar tengernél, ami szezonban már nem egyszerű feladat, főképp jó helyen és jó áron. Akik jártak már hasonló cipőben, egészen biztosan tudják értékelni azt a remek lehetőséget, amit a Club Aliga biztosít akcióival.

Bővebben: Club Aliga: kedvezmények non-stop

1. oldal / 25

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. október 18. péntek 18:08,
Lukács napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.