Komoly változásra leginkább akkor szánják rá magukat az emberek, amikor már kilátástalannak látják az életüket vagy azt az élethelyzetet, amibe éppen kerültek. Pedig mindenre akad megoldás, megfelelő terápia, klasszikus gyógyászat és gyógyszerek nélküli alternatív kezelések, amelyek mindig hatásosabbak, ha az adott problémát észlelve mielőbb elkezdjük őket alkalmazni. Ha hiszik, ha nem: 10 másodpercenként választhatunk. Mindig van más út. Dönthetünk másképp, csak rajtunk áll.
 
Sokan beszűkítik önmagukat, a valóságukat, úgy érzik korlátok közt élnek. Ezek a korlátok azonban valójában csak az ő fejükben élnek. Ha nem fektetnének ekkora hangsúlyt azokra, levennék azokról a fókuszt, a dolgok akár maguktól is meg tudnának oldódni. Fontos, hogy felismerd; minden, ami az életedben van, azt te teremtetted! Úgy a jót, mint a rosszat is. Természetesen nem mindegy, hogy energetikailag mire koncentrálsz, hol vagy. Ismerd el Önmagad, ismerd el, hogy képes vagy teremteni. Könnyedén, egyszerűen, játékosan, de soha ne szükségből tedd azt.
 
Persze ehhez nélkülözhetetlen, hogy tudjunk elengedni is, ne ragaszkodjunk semmi olyanhoz, ami nem pozitív hozzájárulás az életünkhöz. Az emberek nagy részének ez nehezen megy, mindent magukra vesznek, rágódnak dolgokon és emésztik magukat hosszú-hosszú ideig. Mennyivel könnyebb lenne az életük, ha megtanulnának elengedni vagy csak másképp látni dolgokat, más nézőpontból.
 
Ebben komoly segítség a Theta Healing és az Access Bars, két nagyon hatékony módszer a változásra. Ha úgy érzed, szükséged lenne erre, de nem tudod merre indulj el, várlak szeretettel!
 
Elérhetőségeim: 30/742 7928, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., www.facebook.com/ThetaAccessHelga

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. május 25. szombat 12:55,
Orbán napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.