Hatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a KETTLEBELL Neked való sport! Mi az a kettlebell? Biztos láttál már az edzőtermekben, vagy a parkokban edző fitt emberek kezében egy olyan kerek vasgolyót, aminek füle van és vígan leng a levegőben. Nos, ez a kettlebell, amit girjának is hívnak. Persze, nem minden kettlebellnek nevezett „golyó” alkalmas a szükséges gyakorlatok elvégzésére. Én személy szerint minden tanítványomnak kizárólag minőségi kettlebellelt adok, amivel balesetmentesen, optimális módon lehet edzeni. (Hogy milyen a jó kettlebell? Erről hamarosan bővebben is szólok majd.)
 
Miért jó Neked a kettlebell?

Nő is edzhet

A kettlebell az antik szobrokhoz hasonlatos alakhoz segít hozzá: gyönyörű izmok, acélosság, karcsú derék, kockás has, szép combok és kemény popsi.(Tökéletes példa a kettlebelles női alakra ITT látható. Férfiak esetében is nagyon sok példát tudnék mutatni az acélosságra, gyönyörű izmokra.) Letakarítja rólad a felesleges zsírt, nem ritka a heti 1 % testzsírcsökkenés! Ha túlsúllyal küzdesz: lefogysz. Ha túl sovány vagy: megizmosodsz. Ne aggódj! Nem kell attól félned, hogy túlságosan izmos leszel! 
 
Edzéseimen a férfiakat és a hölgyeket máshogyan edzem, hiszen mindenkinek másra van szüksége: a hölgyek általában a fenék-comb- has részre szeretnének koncentrálni, a férfiak pedig karra-hátra.Igény szerint változtatom mindenkinek az edzésprogramját, s mégis úgy, hogy figyelünk a harmóniára! Mindeközben meg kell jegyezni, hogy ez egy holisztikus mozgásforma, tehát minden izomcsoportot megmozgat, ettől lesz hatékony! - És emiatt érhető el fantasztikus eredmény pár hónap alatt, heti két edzéssel!
 
Kik használják a kettlebellt?
 
Elsősorban TE, ha eljössz az edzésekre. A párod – mert a legnagyobb öröm a társunkkal együtt edzeni. A barátaid – akiket szintén elhívsz, hogy egymást támogassátok a célok elérésében. Barátok között mindig nagy öröm edzeni! A kisgyermeked – akit nem tudsz kire bízni az edzés idejére, ezért veled jön, mert hozzánk nyugodtan elhozhatod! Ha kicsi, akkor csak nézegetni fogja még a súlyokat, s hozzászokik ahhoz, hogy a sport a mindennapi élet része. A gyerekeknek van járókánk, de vannak plüss állataink és képességfejlesztő játékaink is.
 
Amíg Te edzel, a gyermekeid vígan játszanak. A nagyfiad, nagylányod, akivel közösen szeretnél sportolni. Amíg te a golyót lóbálod, ő kettlebellel kiegészített erősítő, felkészítő gyakorlatokat csinál majd életkorához / neméhez / erőnlétéhez igazítva.Baba-mama edzés Ha szeretnéd, akkor baba-mama edzést is csinálhatsz, mialatt a párod kettlebellezik! Így még közelebb kerülhetsz gyermekedhez, akit fokozatosan nevelhetsz rá a sport szeretetére. Jól tudjuk, hogy sok családban gondot okoz a gyerekek felügyeletét megoldani, míg a szülők - egészségükre gondolva - aktív mozgást végeznek.  A konditermekbe se szabad általában piciket bevinni a balesetveszély miatt, melyet a súlyok jelentenek. Nálunk viszont biztonságosan, és együtt edzhet a család minden tagja! Ha az anyukádat vagy a nagymamádat szeretnéd elhozni edzeni, az sem probléma sőt, örömmel fogadjuk őket is!
 
Természetesen náluk is meghatározza az edzés milyenségét az életkor, erőnlét, s, hogy van-e valamilyen betegségük/sérülésük. Van, aki nyugdíjas tornát végez egy kis kettlebelles erősítéssel, de ez tényleg nem kizárólag az évek számától függ! Apukám 70 évesen például remek formában van, simán lenyom engem fekvőtámaszban is.
 

Apával

                             Apukám hiába 70 éves, semmivel se gyengébb nálam, sőt!

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. május 25. szombat 12:49,
Orbán napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.