Immár a kilencedik epizóddal folytatjuk sorozatunkat, melyben Bakos Helga szakértelmét közvetítve adunk 1-2 hetente néhány jó tippet, miként szabadulhatunk meg testi-lelki gondjainktól. A szakember szerint szinte minden bajra, kisebb-nagyobb egészségügyi vagy mentális problémára van gyógymód, hatásos terápia, csak a megfelelőt kell választani. Lehet az Théta Healing, Access Bars, vagy Access Consciousness is.
 
- Mivel agyunk 5-12 %-a működik tudatosan, a többi tudat alatt, ezért a hatékonyság miatt minden kezelést a tudatalatti tesztelésével kezdünk, hogy az is megengedje a változást. Természetesen addig nem állunk neki a kezelésnek, amíg a tudatalatti meg nem engedi azt, Théta Healing segítségével a tudatalatti blokkokat, hitrendszereket felülírjuk! A kliens eldöntheti, hogy melyik módszerrel szeretné a változásokat elérni az életében, ez attól is függ, hogy min szeretne változtatni?! Választhat a Théta Healing, az Access Bars és az Access Consciousness testkezelései közül. Mindegyik nagyon gyors és hatékony módszer, de sokszor kérik kombinálva, mellyel sok esetben akkora változások tapasztalhatók, hogy fénysebességgel változik meg az emberek élete. Természetesen ez nem rajtam múlik, csakis rajtuk, ki mennyire befogadó és kinek mennyire van szüksége a változásra. - emelte ki a lényeget Bakos Helga, aki hozzátette: a kezelések alkalmával rengeteg olyan hitrendszert, tudatalatti blokkot engednek el a páciensek, ami nem szolgálja őket. Rengeteg blokkot, hitrendszert és rossz mintát hozunk gyerekkorunkból, generációs szinten, lelki szinten és történelmi szinten.
 
- Mindenkinek vannak blokkjai, mindenki tudna min dolgozni, de sok esetben egy trauma, egy kilátástalan helyzet kell az embereknek ahhoz, hogy ezt felismerjék és segítséget kérjenek. A kezelések után eszközöket kapnak a kliensek a kezükbe, amivel saját magukon is tudnak dolgozni otthon, akár nap mint nap. Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, várlak szeretettel, a +36 30 742 7928-as telefonszámon kérj időpontot! - zárta heti gondolatait Bakos Helga.

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. március 23. szombat 07:11,
Emőke napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.