Folytatjuk sorozatunkat, melyben Bakos Helga szakértelmét közvetítve adunk 1-2 hetente néhány jó tippet, miként szabadulhatunk meg testi-lelki gondjainktól. A szakember szerint szinte minden bajra, kisebb-nagyobb egészségügyi vagy mentális problémára van gyógymód, hatásos terápia, csak a megfelelőt kell választani. Ezúttal az Access Bars kezelés előnyeit tesszük górcső alá.

- Változni akarsz de nem tudsz vagy nem akarsz a problémáidról beszélni? Vagy egyszerűen csak túl sok mindenen kellene változtatnod? A Te megoldásod az Access Bars! Fejen található 32 pont (pl. pénz, kontrol, kommunikáció, béke és nyugalom, szex, öröm, gyógyítás) gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el tudod engedni azokat a blokkokat, amelyek eddig korlátoztak az el/befogadásban. Ezek a pontok tartalmazzák azokat a gondolatokat, érzelmeket, hitrendszereket, fájdalmakat, amelyeket elraktároztál az eddigi létezéseid során. Mi lenne, ha nem korlátoznának többet?

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületünkről, amelynek a pontjait érintik. „A BAR-jaid futtatása által, elkezdesz jobban jelen lenni az életedben, és a múlt nem vetül rá többé a jövőre, ahogy eddig. A BAR-jaid futtatása által konkrétan megváltoztatod a valószínűségeket, jövőbeli lehetőségekre!” - mondja a téma nagy szaktekitélye, Gary Douglas. Igaza van! A vendégnek nincs más dolga, mint feküdni a masszázságyon. Hogyan lehetne ez még ennél is jobb? Ha készen állsz a változásra az egész életed megváltoztathatod! Ha úgy érzed pont ez az a módszer, amire vágysz, házhoz is megyek!

Elérhetőségem: 30/ 742 79 28

Bakos Helga

https://www.facebook.com/ThetaAccessHelga/

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. január 17. csütörtök 13:36,
Antal és Antónia napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.