Sokan panaszkodunk; itt fáj, ott feszít, amott éget, túlsúllyal vagy alvászavarral küzdünk, nincs önbizalmunk és még lehetne sorolni sok negatív dolgot, amelyekkel küzdünk nap mint nap. Mindenre van azonban megoldás és gyógymód, vallja Bakos Helga, aki több olyan eljárással is megismertet bennünket, amelyek segítenek mindent a helyére tenni bennünk és velünk kapcsolatban. Elsőként az MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) – DNS regeneráló és immunerősítő kezelés kerül terítékre.

- Az Access Consciousness MTVSS testkezelése egy nagyon hatékony kezelés, amely minden korosztály számára alkalmazható eljárás. Hatásai: - Energetikailag mindent helyre tesz, ahogy a test félreműködhet, a test visszarendezi magát úgy, ahogy működnie kellene, feloldja a fájdalmat, szenvedést, betegséget és a korlátokat teremtő minden egyéb dolgot, mindeközben felerősíti az immunrendszert - pl a daganatos betegségeknél is - hogy legyőzhessük a betegséget. Ez a kezelés bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemi szervek), RNS, DNS és sejtmag szinten regenerál és tisztít. - világít rá a legfontosabb előnyökre Bakos Helga.

További hatásos Access "testvér" módszerekről sorozatunk következő részeiben írunk majd szakértőnk segítségével. Legközelebb az Access Bars előnyeiben merülhetünk el. Addig is, aki szeretné Helgával felvenni a kapcsolatot, ezen a telefonszámon megteheti: +36 30 742 7928. Jövő héten folytatjuk!

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. január 17. csütörtök 13:34,
Antal és Antónia napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.