A ló és a gyermek közötti kapcsolat erősítését és a jótékonyságot szolgálja a pátkai Royal Rose Lovarda és alapítványa hagyományteremtő, első lovas napja, melyre április 14-én, szombaton került sor Székesfehérváron. A Lövölde úti McDonald's Étterem parkolójában lebonyolított eseményt Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, valamint a székesfehérvári önkormányzat sportért és egészségügyért felelő tanácsnoka, Östör Annamária társaságában Velence polgármestere, Koszti András nyitotta meg, hogy aztán késő délutánig lovaglási lehetőséggel, lufi fújó- és patkódobáló versennyel (felnőttek részére is!), továbbá arcfestéssel kedveskedjenek kicsiknek és nagyoknak.

Bővebben: Lovakkal a rászorulókért

Folytatjuk sorozatunkat, melyben Bakos Helga szakértelmét közvetítve adunk 1-2 hetente néhány jó tippet, miként szabadulhatunk meg testi-lelki gondjainktól. A szakember szerint szinte minden bajra, kisebb-nagyobb egészségügyi vagy mentális problémára van gyógymód, hatásos terápia, csak a megfelelőt kell választani. Ezúttal az Access Bars kezelés előnyeit tesszük górcső alá.

Bővebben: Mindenre van megfelelő terápia - 2.

A ló és a gyermek közötti kapcsolat erősítését és a jótékonyságot szolgálja a pátkai Royal Rose Lovarda és alapítványa hagyományteremtő, első lovas napja, melyre április 14-én, szombaton kerül sor Székesfehérváron. A Lövölde úti McDonald's Étterem parkolójában sorra kerülő eseményen a délelőtt 10.00 órakor esedékes megnyitó (Koszti András Velence polgármestere és Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere köszönti a résztvevőket) után késő délutánig lovaglási lehetőséggel, lufi fújó- és patkódobáló versennyel (felnőttek részére is!) és arcfestéssel várják a kicsiket és nagyokat. A rendezvényen 5-5 velencei és székesfehérvári rászoruló családot, illetve azokban nevelkedő gyermeket támogatnak.

Bővebben: Lovas nap, jótékonysággal

Volt idő, amikor a barna cukor számított slágernek azok körében, akik a fehér cukrot valami egészségesebbel szerették volna helyettesíteni. Aztán eljött a mesterséges édesítők szezonja, ami - úgy tűnik - még mindig nem akar véget érni: mint egy elhúzódó válóper, vagy az utolsó percek egy utált munkahelyen, a nyolc órás etap végéhez közeledve. Nemrég a fruktóz és a xilit is kezdett betörni az „édes divatba”, de hogy mennyire egészségesek ezek a helyettesítők, az már egy külön téma... Vagyis nem, hiszen pont erről szól a mai poszt.

Bővebben: Cukormustra: barna vagy fehér?

Sokan panaszkodunk; itt fáj, ott feszít, amott éget, túlsúllyal vagy alvászavarral küzdünk, nincs önbizalmunk és még lehetne sorolni sok negatív dolgot, amelyekkel küzdünk nap mint nap. Mindenre van azonban megoldás és gyógymód, vallja Bakos Helga, aki több olyan eljárással is megismertet bennünket, amelyek segítenek mindent a helyére tenni bennünk és velünk kapcsolatban. Elsőként az MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) – DNS regeneráló és immunerősítő kezelés kerül terítékre.

Bővebben: Mindenre van megfelelő terápia

1. oldal / 56

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

VelcompGarage mini

KNyKK logo

Velence logó

2018. április 20. péntek 20:28,
Tivadar napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.