A propolisz a természet és a méhek kincse: nemcsak rendkívül hatékony antibiotikumnak számít és erősíti az immunrendszert, de számos további, az emberi testre gyakorolt jótékony hatását is kimutatták már.

Bővebben: Védekezz propolisszal a légzőszervi megbetegedések ellen (is)

Karib-szigetek, Norvégia, Spanyolország, Olaszország…. – Csodás emlékekkel gazdagodott külföldi munkái során Kelemen Nikolett. Az egykoron go-go és revütáncosként dolgozó fehérvári hölgy jelenleg a MÁV Előre SC rúdsportszakosztályát vezeti, ahol hazai és nemzetközi versenyekre készíti fel tanítványait. Idén lesz öt éve, hogy rúdsport-szakosztállyal bővült a MÁV Előre SC sport-repertoárja. Hogy pontosan mit is takar a rúdsport-szakosztály kifejezés? Nos, erre én is nagyon kíváncsi voltam, ezért felkerestem a szakosztály alapítóját (aki egyben vezetője is), Kelemen Nikolettet.

Bővebben: A fél világot bejárta a fehérvári rúdsport-oktató

Miért vennél drága naptejeket és testápolókat, amikor magad is elkészítheted otthon, ráadásul adalékmentesen, az egészség jegyében? Használd fel a kakaóvajat bőröd védelméhez! A múltkor már említettem, hogy a kakaóvaj az egyik legkiválóbb bőrápoló: javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti kiszáradását. Növényi napvédőként is funkcionál, sőt még striák és hegek halványításához is használhatjuk.

Bővebben: Hogyan készíts kakaóvajból testápolót és napvédő krémet?

A méhpempő a dolgozó méhek garatmirigy-váladéka, amivel az álcákat táplálják az első napokban, a méhanya pedig egész életben ezt fogyasztja. S mi is jól járunk, ha kiegészítjük vele étrendünket, hiszen nem csak a vírusok ellen nyújt hatékony segítséget.

Bővebben: Gyógyuljunk méhpempővel!

Hova tűnnek télen a méhek? Alszanak? Dolgoznak? Nem fagynak meg? Hogyan étkeznek? Tényleg adnak nekik cukros vizet a méhészek? Ha igen, akkor az nem kerül bele a mézbe? – Ezekre a kérdésekre kerestük a választ.

Bővebben: Mi történik a méhekkel télen?

1. oldal / 80

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

VPannónia Szíve

2021. március 6. szombat 02:36,
Leonóra és Inez napja van.
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com