Gondoltad volna, hogy már nemcsak kamillát, körömvirágot és aloe verát tartalmaznak a fiatalságot ígérő kozmetikumok, hanem csiganyálat is? Képzeld el, hogy fekszel a fűben, arcodat csókolgatja a tavaszi-nyár eleji napsugár, s közben négy-öt csiga csúszkál az álladtól a homlokodig, lassan haladva, csiklandozva a szád szegletét, az orrod tövét, s az érzékeny szemzugokat. – S mindezt nem azért hagyod, mert ez a különleges perverziód, hanem, mert hallottál róla, hogy a csiganyál kisimítja és hidratálja a bőrt. Ez pedig – állítólag – nem kamu, hanem a valóság: A „csiganyál-láz” Ázsiából (pontosabban Dél-Koreából) indult el. Ott figyeltek fel arra, hogy a csigatelepeken dolgozók bőre milyen sima és puha, és a sebeik is gyorsan gyógyulnak.

Bővebben: Csiganyállal az öregedés ellen?

Kevesen vannak, akiket nem érdekel a kerek, feszes popsi. Legyen szó nőről vagy férfiról, a formás női hátsó látványa - és birtoklása - mindig lázba hozza az embert. A fejlett farizmok - az esztétikumon túl - komoly funkciót töltenek be a mozgásszervek működésében, ezért nem árt, ha kiemelten foglalkozunk velük.

Bővebben: Foglalkozzunk a farizmokkal!

A kánikulában egyre többen dobják le ruhadarabjaikat, s dőlnek le a kanapéra a lehűsített lakásban. Hideg sör / limonádé a kézben, és jön a pihegés, valamint az elképzelt „ideálisabb” időjárás víziója. (Ha meg beköszönt az ősz, akkor persze visszasírjuk a nyarat, télen meg pláne.) Az izzadás elkerülése végett és a pihentető alvásra koncentrálva pedig a hálóing/kisgatya is kimenőt kap éjjel. Mai témánk: miért egészséges, ha meztelenül alszunk? (Merthogy az! Nagyon is!)

Bővebben: Miért jó meztelenül aludni?

Micsoda kérdés! Természetesen tengerparton, pálmafák között kifeszített függőágyban, jéghideg koktéllal a kezünkben, miközben egy szimpatikus fiatalember vagy hölgy nagy boldogan legyez minket a hőséget elűzendő. Pár méterre tőlünk morajlik a tenger, hófehér homok vakítja el a naplemente felé révedező szemet, s szívünk csordultig telik a nyugalom és a harmónia érzésével… Akinek pedig nem jut ki e jóból, annak íme néhány jó tanács.

Bővebben: Hogyan vészeljük át a kánikulát?

Mindenki saját magának teremti a valóságát. Ez végtelen számú lehet attól függően, hogy kiben milyen hitrendszerek élnek. Minden nap egy újabb lehetőség, hogy megváltoztasd a valóságod, hogy egy sokkal jobb életet teremts magadnak. Bármikor megváltoztathatod azt, csak rajtad áll. Legelőször vállalj felelősséget önmagadért és az életedért. Senki más nem tehet a sorsod alakulásáért, csak egyes egyedül te. Gondolatainkkal is teremtünk és nem csak a jókat, az életünkbe érkező rossz dolgokat egyaránt. Figyelj a gondolataidra és azokra a szavakra, mondatokra, amelyek elhagyják a szádat.

Bővebben: Mindenre van megfelelő terápia - 17.

1. oldal / 67

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. június 26. szerda 11:59,
János és Pál napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.