Egy darab kivi elég ahhoz, hogy biztosítsuk szervezetünk számára a szükséges napi C-vitamin mennyiséget. Ezért is jó ötlet beszerezni otthonra egy kivibokrot! A finom, lédús gyümölcs számos jótékony hatással rendelkezik: védi a szívet, hozzájárul a fogak egészségéhez, mérsékli a fogszuvasodás kockázatát, óvja a bőrt, segít a méregtelenítésben… és még finom is!

Bővebben: Kivire vágysz? Termessz otthon!

A kettlebellt már a cári Oroszországban is használták az erőművészek és a súlyemelők. Az orosz különleges egységek tagjai is ezzel fejlesztették mindig gyorsaságukat, állóképességüket, erejüket, s az amerikai katonai és rendfenntartási elit eszköztárából sem hiányozhat a „füles golyó”. Hazánkban is megtalálható már a fegyveres testületeknél, s az élsportolók is bátran nyúlnak utána. Sőt, még te is formálhatod vele testedet!

Bővebben: Kettlebell, a látványos fejlődésért

Vágott vagy gyökeres? Nordmann, luc, vagy ezüst? Élő vagy műfenyő? Karácsony környékén sokakat foglalkoztatnak ezek a kérdések. Aki már rutinos a fenyővásárlásban, és határozott elképzelései vannak e témát illetően, az nyugodtan lapozzon. Aki viszont kíváncsi arra, hogy melyik típusnak milyen előnyei/hátrányai vannak, és szívesen megnézné kedvenc élő csúcsdíszemet is, az bátran olvasson tovább!

Bővebben: Hogyan válassz karácsonyfát?

Nagyon sokan úgy gondolják, az aktív szerelmi élet a fiatalkorral együtt lezárul, esetleg homályba vész, és egyre kevésbé játszik fontos szerepet a párok mindennapjaiban az intim kapcsolat. Akadnak olyanok is – kiváltképp a fiatal, 18-20 éves felnőttek között -, akik egyenesen azt állítják, hogy a 40 év felettieknek már nem is való egy komolyabb kapcsolat, sőt kifejezetten ciki a Fő utcán kézen fogva sétálni, „lepedőakrobata” mutatványokra pedig egy negyvenes már ne is gondoljon, mert „nem neki való”…

Bővebben: Az igazi szerelem későn kopogtat?

A fenti címen Koszti-Szegedi Mónika, vegán életmódról és ételekről indított - rövid idő alatt is jelentős népszerűségre szert tett - sorozatot weboldalunkon néhány hónappal ezelőtt. Mónika folyamatosan képzi magát, miközben munkáját és otthoni teendőit is maradéktalanul elvégzi, így az elmúlt időszakban nem tudott újabb cikket írni számunkra. Mivel olvasóink közül többen is folyamatosan érdeklődnek, mikor jön az "Edd Magad Egészségesre" újabb epizódja, úgy döntöttünk, hogy - a rovat gazdájának közreműködésével - felidézünk a korábbi írásokból néhány részletet, kiegészítve néhány, itt még nem publikált étel fotójával és leírásával.

Bővebben: Edd Magad Egészségesre - 5.

1. oldal / 54

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

VelcompGarage mini

KNyKK logo

Velence logó

2018. január 22. hétfő 06:58,
Vince és Artúr napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.