Hatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a KETTLEBELL Neked való sport! Mi az a kettlebell? Biztos láttál már az edzőtermekben, vagy a parkokban edző fitt emberek kezében egy olyan kerek vasgolyót, aminek füle van és vígan leng a levegőben. Nos, ez a kettlebell, amit girjának is hívnak. Persze, nem minden kettlebellnek nevezett „golyó” alkalmas a szükséges gyakorlatok elvégzésére. Én személy szerint minden tanítványomnak kizárólag minőségi kettlebellelt adok, amivel balesetmentesen, optimális módon lehet edzeni. (Hogy milyen a jó kettlebell? Erről hamarosan bővebben is szólok majd.)

Bővebben: Kettlebellről A-tól Z-ig

Ingyenes Pszichológiai segítség, online - terápia és szaktanácsadás - kényelmesen otthonából, csak egy kattintásra! Segítség a magánélettel illetve munkával, karrierrel kapcsolatos elakadásokban. Nyári Beatrix lélekterapeuta, az ország minden részéből várja a kérdéseket. Szakterületei: felnőttkori problémák, párterápia, családterápia, ifjúsági problémák, szülői tanácsadás. A kérdéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk!
Mint azt már sokszor leírtuk, agyunknak csak 5-12 %-a működik tudatosan. Amikor valamit nagyon szeretnénk elérni az életünkben és bárhogy próbálkozunk nem sikerül, olyankor a tudatalattink blokkol benne. Ilyenkor az emberek ítélkeznek önmagukkal és másokkal szemben, holott csak dolgozniuk kellene önmagukon, megtalálni azt a tudat alatti blokkot, amitől éppen azt érzik, hogy megrekedtek. Van, aki nem tudja, hogy van erre lehetőség, a másik fele fél a változástól és inkább nem tesz önmagáért. Ma már rengeteg olyan módszer létezik, amivel az emberek segíthetnek önmagukon, ezáltal a családjukon is.

Bővebben: Theta Healing, a blokkoldó terápia

Ha úgy érzed, nehezen ismerkedsz... Ha nem kezdeményezel beszélgetéseket... Ha nem találod a közös hangot a kollegákkal, ismerősökkel... És ha ezeket felismerve úgy döntesz, hogy változtatsz a bezárkózott állapoton, nyitsz a külvilág felé, szabadabban fogsz kommunikálni, és mindeközben segítesz a hátrányos helyzetű embereknek (is) - akkor olvass tovább!

Bővebben: Kapcsolatfejlesztés Fehérváron

Sokéves tapasztalattal, több száz esküvővel a háta mögött szervez a Velencei-tavi és tókörnyéki jegyespárok számára is hiánypótló rendezvényt Igari Balázs esküvőmentor. A családok évéhez szervesen kapcsolódó tematikával, a múzeumok éjszakája ötlete nyomán valósul meg idén február 16-án az Esküvők Éjszakája. Varázslatos központi helyszíne a Velence Korzó, illetve az itt megrendezendő I. Velencei Esküvőkorzó & Jegyesek Bálja. Az esemény fővédnöke Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. A hagyományteremtő esemény délután 16.00 órakor kezdődik és a báli résszel együtt hajnali 03.00 óráig tart majd. Az esküvői kiállítás és annak kiegészítő programjai ingyenesek.

Bővebben: Esküvőkorzó lesz Velencén

1. oldal / 65

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. február 18. hétfő 23:30,
Bernadett napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.