Kormányzati és Európai Uniós támogatással, az EFOP-program keretein belül, "Egészségfejlesztés a Velencei-tó környékén" címmel, a Gárdonyi Járás területét érintően Egészségfejlesztési Iroda (EFI) kezdte meg működését a Velencei Szakorvosi Rendelőintézetben (Velence Balatoni út 65.). A rendelőintézet igazgatója, valamint vezető asszisztense, dr. Ferencz Péter és András Tünde irányításával létrejött iroda a járás minden településén Egészségklubokat szervez, neves szakemberek bevonásával egészségmegőrzést, betegség-megelőzést célzó előadásokat tart.
 
Velencén a Közösségi Házban (Iskola u. 4.) 2018. október 25.-én (csütörtökön) 16.00 órakor kerül sor a Velencei Egészségklub következő rendezvényére. Dr. Kovács Attila belgyógyász, kardiológus főorvos, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház stratégiai főigazgató-helyettese tart előadást „A szív-, érrendszeri betegségek megelőzése” címmel. - tudtuk meg dr. Ferencz Pétertől.
 
Az EFI vezetője hozzátette, hogy előkészületben van Dr. Szemenyei Mónika reumatológus adjunktusnak a csontritkulás (osteoporosis) megelőzéséről; Dr. Németh Attila belgyógyász főorvosnak és Csipszer Ildikó diabetológiai edukátornak a cukorbetegséggel kapcsolatos aktualitásokról, valamint Dr. Sirák András szakfelügyelő főorvosnak az elsősegélynyújtásról, újraélesztésről szóló előadása.
 
(Fotó: Igari Balázs)

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. március 26. kedd 20:05,
Emánuel napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.