A Védőnők Napja alkalmából - a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Fejér Megyei Területi Szervezete (MESZK) és a Magyar Védőnők Egyesülete (MAVE) Fejér Megyei Szakosztálya közös szervezésében idén már hatodik alkalommal ünnepelték a megyében dolgozó védőnőket a Hotel Magyar Királyban.

Az ünnepséget Bokorné Sike Erika a MESZK Fejér Megyei Területi Szervezet elnöke nyitotta, meg. Ezt követően Dr. Petrin László a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Östör Annamária a Székesfehérvár megyei Jogú Város Önkormányzata egészségügyi és sport tanácsnoka, valamint Richter Márta, a MESZK Országos Elnökségének tagja köszöntötte a védőnőket. Az üdvözléséket követően Dr. Müller Cecília megyei tiszti főorvos méltatta a védőnők feladatainak változását a szolgálat megalakulása óta és beszélt az új kihívásokról.

 

 

A járási szakfelügyelő védőnők javaslata alapján 3 területi védőnő, egy iskolavédőnő, egy védőnői szolgálat, a megyei szakfelügyelő védőnő javaslatára 1 CSVSZ védőnő kapott „Kiváló védőnő” oklevelet:

 

 

Horváth-Varga Zsófia iskolavédőnő (Székesfehérvár)

 

Fekete Éva területi védőnő (Dunaújváros)

 

Sándorné Both Éva területi védőnő (Dunaújváros)

 

Alföldi Józsefné területi védőnő (Magyaralmás)

 

Bicske Védőnői Szolgálat: Molnárné Bagi Ágnes, Vargáné Ángyás Gabriella területi védőnők,

 

Erdeiné Perjési Noémi, Melnek Tiborné iskolavédőnő                    

 

Martonné Szűcs Aranka CSVSZ védőnő (Mór)

 

 

Ezt követően dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta „Gondolatok az egészséges önszeretetről” előadását hallgatták meg az ünnepség résztvevői.

 

 

 

(Fejér Megyei Kormányhivatal)

 

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif;}

 

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. január 21. hétfő 13:08,
Ágnes napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.