Mint arról korábban beszámoltunk, rangos elismerésre jelölték a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház, Dr. Hagymásy László vezette, magas szakmai színvonalon teljesítő, családbarát szülészeti-nőgyógyászati osztályát. Ráadásul a lehető legnagyobb kitüntetés érte a székesfehérvári intézmény "babás-mamás" részlegét, ugyanis nyílt, internetes közönségszavazáson a legtöbb vokssal jutalmazott osztály lett a "2018 szülészete" kategóriában. A nívós díjat a Családháló.hu olvasóinak jelölése, szavazata nyomán, a Családháló csapatának döntése alapján adták át a kategóriák nyerteseinek a budapesti ünnepélyes díjátadó ceremónián, március 2-án. A rangos elismerést az EMMI stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkártól, Sölch Gellérttől vehette át Dr. Hagymásy László osztályvezető főorvos, aki a díjátadó után is a családbarát szülészet és szülés fontosságát emelte ki.

Bővebben: Díjazták a fehérvári szülészetet!

Nem először terjesztik fel rangos elismerésre a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház, dr. Hagymásy László vezette, magas szakmai színvonalon teljesítő, családbarát szülészeti-nőgyógyászati osztályát. Ezúttal - a végeredménytől függetlenül - a lehető legnagyobb kitüntetés érte a székesfehérvári intézmény "babás-mamás" részlegét, ugyanis nyílt, internetes közönségszavazáson került be a legtöbb szavazattal jutalmazott hét osztály közé a "2018 szülészete" kategóriában. A díj erkölcsi elismeréssel jár és a Családháló.hu olvasóinak jelölése, szavazata nyomán, a Családháló csapatának döntése alapján kerül kiosztásra a projektzáró ünnepélyes díjátadón márciusban, Budapesten.

Bővebben: Díjvárományos a fehérvári szülészet

Kormányzati és Európai Uniós támogatással, az EFOP-program keretein belül, "Egészségfejlesztés a Velencei-tó környékén" címmel, a Gárdonyi Járás területét érintően Egészségfejlesztési Iroda (EFI) kezdte meg működését a Velencei Szakorvosi Rendelőintézetben (Velence Balatoni út 65.). A rendelőintézet igazgatója, valamint vezető asszisztense, dr. Ferencz Péter és András Tünde irányításával létrejött iroda a járás minden településén Egészségklubokat szervez, neves szakemberek bevonásával egészségmegőrzést, betegség-megelőzést célzó előadásokat tart. A legközelebbi 2019. február 19-én (kedden) 17 órakor esedékes, amikor Kápolnásnyéken a Nyugdíjas Klubban (Semmelweis tér 1.) az EFI vezetője, dr. Ferencz Péter tart előadást "A hosszú élet titka" címmel.
A mononucleosis infectiosa a fiatalok betegsége. A fertőzésen a lakosság 90 százaléka átesik, csak nem tud róla, mert sok a tünetmentes eset. A vírus a nyál közvetítésével fertőz, szoros kontaktus során, és képes testünk bármely szervét megbetegíteni.

Bővebben: Fájó torok, láz? Csókbeteg is lehetsz

Újabb felvilágosító, ismeretterjesztő eseményre kerül sor a Gárdonyi Járást lefedő Velencei Egészségfejlesztési Iroda (EFI) szervezésében. Február 13-án (szerda) 18.00 órakor Pákozdon a Művelődési Házban (Budai u. 72.) "Mi a hosszú élet titka" címmel  dr. Kovács Attila belgyógyász, kardiológus főorvos, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház stratégiai főigazgató-helyettese tart előadást a szív-, érrendszeri betegségekről és megelőzésükről a Pákozdi Egészségklubban. Ez program, mint ahogy az EFI minden eseménye, ingyenes!

1. oldal / 17

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. június 26. szerda 12:27,
János és Pál napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.