Hideg van, vacogunk, folyik az orrunk, tüsszögünk és a láz sem akar tágítani mellőlünk. A háziorvosunkat nem akarjuk felkeresni, és gyógyszerhez sem akarunk nyúlni, amíg nem muszáj. – Mit tegyünk hát? Hogy mit? Például próbáljuk ki azokat a gyümölcsöket és zöldségeket, amelyekről e cikksorozat első, második vagy harmadik részében írtam, és/vagy bővítsük a gyógyító finomságok beszerzését e záró felvonásban szereplő növényekkel.

Bővebben: Csalánnal, fügével a gyógyulásért

Gyógyszer vagy gyümölcs / zöldség? Mi vonzóbb egy beteg számára, aki gyógyulni akar? Valószínűleg a természet ereje, amely vitaminokkal tölti fel testünket. Van élet a gyógyszereken túl is! – tudhatták meg olvasóim a négy felvonásosra tervezett cikksorozat első és második részéből. Bemutattam már a hagyma(tea), a csipkebogyó, a citrom, a koktélnarancs, a fügekaktusz, a datolyaszilva, a naspolya, a csipkebogyó és a gránátalma jótékony hatását, most pedig tovább kutatunk a náthás / influenzás időszak gyógyító „növényei” között.

Bővebben: Használd a természet gyógyító erejét

Kíváncsi vagy arra az egyszerű gyakorlatra, amely segítségével pár perc alatt megszüntethető az orrdugulás? Akkor olvass tovább! Az orrdugulás valószínűleg senki számára nem ismeretlen. Valaki azt mondja, hogy azért dugul el az orra, mert allergiás valamelyik növényre vagy virágporra, mások a macskaszőrt hibáztatják, a poratkákat, a levegő szennyezettségét, a legtöbben pedig a reggeli ébredés kényelmetlen - és természetes - mellékhatásának tartják.

Bővebben: Orrdugulás-mentesítés pár perc alatt

Rövid leszek: Igen! Többfajta bakteriális fertőzést is elkaphatsz a nem megfelelően tisztított, karbantartott légkonditól. Közülük az egyik legionellózis, ami az esetek húsz százalékában halállal végződik. A múltkor beszéltünk arról, hogy milyen könnyen meg lehet fázni a túlságosan hidegre állított légkonditól. Említettük – többek között - az orrnyálkahártya kiszáradást, a kötőhártya-gyulladást, a szemszárazságot, ízületi problémákat, a romló vérkeringést is.

Bővebben: A légkonditól meg is halhatsz?

Itt fáj, ott fáj, amott fáj!? Nem érted mi történik veled? Lelkünk terhei manifesztálódnak a testünkben! Testünk jelez és ezekre a jelzésekre oda kellene figyelni. Az elváltozások válaszok testünk megoldatlan problémáira. Könnyebb sokszor a bogyókat beszedni és várni a gyógyulást, de ez önmagában nem elég. A problémákat meg kellene oldani, a terhek és önkorlátozó hitrendszerek letételével bárki képes egészséges életet élni, amennyiben felismeri ennek fontosságát!

Bővebben: Mindenre van megfelelő terápia - 7.

1. oldal / 94

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

KNyKK logo

Velence logó

2019. február 18. hétfő 23:50,
Bernadett napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.