Érdekes e-mailt kapott szerkesztőségünk az imént: egy hölgy által küldött You-Tube linkre töltött videón egy sportos fiatalember az Örs vezér tere és a Pillangó utcai metró megálló között gyorsabban lefutotta a térképek szerint 1280 méteres távot, mint a szerelvény. A videó megosztója ezzel a felvétellel kihívást indított, várja, hogy mások is megpróbálják azt amit a képkockákon látható, állítólag Dávid névre hallgató kocogó. Az M2-es metró hivatalos menetideje: 2 perc 10 másodperc, normál esetben ezt 35,4 km/h-s átlagsebességgel lehet teljesíteni a két állomás között. Mivel jelenleg sebességkorlátozás van érvényben az érintett szakaszon, ezt a távot simán teljesítheti, aki képes 20 km/h-s sebességgel futni.

Bővebben: Lefutotta a metrót, vagy kamu?

Holnaptól elhallgat a Morning Show. A Class FM ma kiadott sajtóközleménye Sebestyén Balázs tévés elfoglaltságaira hivatkozik, de ezt a műsorvezető cáfolja. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri holnap reggel 5.45 órakor - reagálva a Class FM állásfoglalására - megjelenik a rádió előtt. A sajtó képviselőit is a helyszínre hívták az érintettek, ahol a Morning Show csapata jelenlétével demonstrálja, hogy ők szerettek volna dolgozni, elköszönni a hallgatóktól. Hogy ki beszél félre, és egyáltalán a rádió analóg sugárzásának befejezése előtt 3 nappal mire jó ez a cirkusz, megfejthetetlen rejtély. Igaz, a rádiónak és a három fő érintettnek egyaránt kiváló reklám ez is...

Az egyik népszerű honi bulvárlap, a Blikk összeállította a magyar sportolók kereseti toplistáját, amelynek élén nem meglepő módon továbbra is labdarúgók találhatók. A legtöbbet kaszáló Dzsudzsák Balázs a magyar átlagjövedelem 344-szeresét (!) teheti zsebre évente, de, ha egy egyszerű kétkezi derék munkásember havi nettó 120-130 ezres bérével hasonlítjuk össze, akkor a focista 1 milliárdos éves bevétele (ha a magasabb értékkel számoljuk) ennek a 641-szerese! A nőknél - talán kicsit meglepő módon - nem a csapból is folyó, aranyhalmozó Hosszú Katinka bankszámlája a legvastagabb, hanem a teniszező Babos Tímeáé, aki a bő egyharmadát keresi annak, amit Dzsudzsák.

Bővebben: Dzsudzsák és az átlagjövedelem...

Sok-sok évtized, számos átalakítás, bombázás, szobordöntés és állítás után most egy eddig még sosem használt „építőanyagból” húzták fel Budapest két világhírű nevezetességét: megépült LEGO kockákból a Lánchíd és a Hősök tere (Millenniumi Emlékmű). Dóczy Balázs, hivatalos LEGO építő közel 20 ezer kockával 4 hónapon keresztül dolgozott Budapest legemblematikusabb épületeinek LEGO kiadásán, amelyre a LEGO Hungária kérte fel.

Bővebben: Lánchíd, Hősök tere 4 hónap alatt

Megújult koncepcióval, új kategóriákkal jelentkezik november 25-én a Comet díjátadó gála, melyet idén az RTL Magyarország és a Viacom közösen szervez. A szervezők bemutatták a szakmai jelölő zsűrit és a 45 jelöltet, akikre kilenc kategóriában szavazhatnak majd a rajongók egészen november 23-ig. Megvanak a jelötek is, akik között megtalálható - többek mellett - Radics Gigi, Rúzsa Magdi, Caramel, Freddie, Halott Pénz, Quimby, Wellhello, Kasza Tibi, sőt - mivel már nem csak zenei kategóriák léteznek - Kiss Ádám, Rudolf Péter, Schell Judit, vagy éppen Hosszú Katinka.

Bővebben: Hosszú Katinka is Comet-díjas lehet

1. oldal / 26

Szavazás

Mi a legfontosabb, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
 

Kiemelt partnereink

FehervariHirek logo

Fonix logo

OKK logo

VelcompGarage mini

KNyKK logo

Velence logó

2018. február 21. szerda 07:50,
Eleonóra és Zelmira napja van.

Időjárás

 
A weboldalt készítette Máté Gábor Főszerkesztő: Mátay Balázs, Kapcsolat: info@media24.hu. Admin: admin@media24.hu.